Acasa Cultura-ReligieCultura Cum s-a zvonit că Nicolas Cage este vampir

Cum s-a zvonit că Nicolas Cage este vampir

scris de M.I.
3 afisari

Nicolas Cage a petrecut o noapte la castelul contelui Dracula în timpul filmărilor la ‘Ghost Rider: Spirit of Vengeance’, care au avut loc în România, a povestit Idris Elba, un alt actor din film, relatează Express.co.uk.

Cum s-a zvonit că Nicolas Cage este vampir

Nicolas Cage se afla în România anul trecut pentru filmările la ‘Ghost Rider: Spirit of Vengeance’, când s-a decis să facă un tur al castelului Bran, promovat ca locul unde a trăit personajul vampir din cartea ‘Dracula‘ a lui Bram Stoker. Starul l-a invitat şi pe colegul său Idris Elba să i se alăture, însă acesta a fost prea înspăimântat şi l-a considerat pe Cage nebun când i-a sugerat să rămână peste noapte la castel. În timpul unei emisiuni la un post american de televiziune, Idris Elba a spus: ‘Peisajele din România sunt frumoase, există un munte frumos şi în vârful acestui munte este Transilvania’.
‘Ei (românii) organizează aceste tururi de la miezul nopţii la care poţi participa şi poţi petrece noaptea în castelul lui Dracula. Se pare că (Nicolas Cage) a făcut acest lucru. Eu am refuzat şi am spus: ‘Nu, mulţumesc foarte mult, mă simt bine la hotel”, a afirmat actorul, potrivit Agerpres.
În mod ironic, Cage a fost nevoit recent să nege zvonul bizar că este un vampir în viaţa reală. ‘Nu beau sânge, iar ultima dată când m-am uitat în oglindă aveam o reflexie, aşa că nu cred în teoria asta cu vampirul. Pur şi simplu nu voi face acest lucru’, a insistat el.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS