Acasa Cultura-ReligieCultura Cum şi-a impresionat Julio Iglesias fanii la Bucureşti (VIDEO)

Cum şi-a impresionat Julio Iglesias fanii la Bucureşti (VIDEO)

scris de L.M.
5 afisari

„Mulţumesc România, mulţumesc Bucureşti! Acesta este ultimul concert din turneu în această frumoasă parte a Europei”, a spus Julio Iglesias.

Cum şi-a impresionat Julio Iglesias fanii la Bucureşti

Cum şi-a impresionat Julio Iglesias fanii la Bucureşti (foto: novinite.com)

Celebrul artist Julio Iglesias şi-a încântat şi emoţionat, cu vocea sa inconfundabilă, fanii români, sâmbătă seară, printr-un concert de aproximativ o oră şi jumătate susţinut la Zone Arena din Bucureşti.. Artistul şi-a anunţat, în urmă cu un an, retragerea din viaţa artistică, turneul pe care îl face în prezent putând fi ultimul din cariera îndrăgitului cântăreţ spaniol.

Cu o întârziere de 15 minute faţă de ora anunţată, Julio Iglesias a urcat pe scenă în aplauzele miilor de spectatori. El a salutat fanii în limba română, spunând „Bună seara!”, apoi a început concertul. „Amore” a fost piesa care a început o seară plină de senzualitate şi emoţie. Au urmat piese ca ‘Baila Morena’, ‘La Gotta fria’, ‘La Carretera’, „Caruso” „Nathalie”, piese de pe cel mai nou album – „1” – pe care artistul îl promovează în acest turneu, sau piese mai vechi, toate foarte bine primite de publicul din România, transmite Agerpres.

Păstrând un dialog permanent cu publicul, după fiecare melodie interpretată Julio Iglesias povestea întâmplări, îşi aducea aminte de prieteni, unii dintre ei care nu mai sunt printre noi, sau făcea glume, toate momentele răsplătite de public cu aplauze generoase. El a glumit referindu-se la vârsta sa, afirmând că în 1969, când a venit pentru prima oară în ţara noastră, la Festivalul ”Cerbul de aur” de la Braşov, avea…10 ani. „Sunteţi în inima mea. Îmi amintesc că prima oară am venit în România în 1969 – când aveam 10 ani – la Braşov. Aveam 10 ani. România a fost prima ţară din cariera mea şi a rămas în inima mea. Haideţi să facem să fie o seară de neuitat”, spus Julio Iglesias.

„Întotdeauna am simţit ca românii au sânge latin, cum am şi eu. Aveţi femei minunate şi o ţară foarte frumoasă. Din Timişoara, la Bacău, la Cluj, la Braşov ştiu toată România. Vă iubesc. Cea de-a doua prietenă a mea a fost româncă şi încă o mai iubesc”, a mărturisit artistul.

Artistul şi-a încheiat recitalul cu melodiile „I Wanna Know what Love Is” şi „Fragile”. „Mulţumesc că aţi venit în această seară. Mulţumesc foarte mult”, a spus artistul, după care a părăsit scena. Deşi publicul a aplaudat minute în şir, i-a scandat numele şi a tropăit din picioare, nu a revenit pe scenă pentru biss-uri.

1 comentariu

Chris P. 02-07-2012 - 22:29

Caruso… the best. you know that already. dar totusi, 900 de lei un bilet la VIP mi se pare exagerat, chiar daca e vorba de Julio Iglesias.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult