Acasa Cultura-ReligieCultura Cursuri gratuite pentru studenţi în domeniul relaţiilor internaţionale

Cursuri gratuite pentru studenţi în domeniul relaţiilor internaţionale

scris de C.P.
1 afisari

Studenţi, masteranzi şi doctoranzi în domeniul relaţiilor internaţionale, al ştiinţelor politice, sociologie, studii de securitate, economie sau istorie se pot înscrie până cel târziu 7 iulie 2012, la şcoala de vară cu tema „Evoluţiile geopolitice ale spaţiului islamic”.

Cursurile, organizate de asociaţia ASAGRI, vor avea loc în perioada 23 iulie – 2 august 2012, în incinta sediului central al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti.  Cea de-a doua ediţie a Şcolii de Vară GEOPOLITICS va fi organizată sub forma unor conferinţe, dezbateri şi ateliere de lucru, la care vor participa 20 de cursanţi. În prima săptămână, perioada 23 – 27 iulie 2012, participanţii vor avea ocazia de a dezbate împreună cu personalităţi din domeniul geopoliticii, mediului diplomatic şi cu experţi în securitatea internaţională, impactul crizei economice asupra statelor islamice şi aspecte strategice ale spaţiului Islamic. În cea de-a doua săptămână de desfăşurare a Şcolii de Vară, participanţii vor prezenta studiile elaborate de ei pe tema evoluţiilor geopolitice ale spaţiului islamic.

Şcoala de vară se va finaliza cu publicarea unei cărţi despre evoluţiile geopolitice din spaţiul Islamic, care va reuni studiile elaborate de către participanţi. “Lucrările pe care participanţii le vor realiza  şi pe care le vor prezenta în cadrul Şcolii de Vară vor fi publicate într-o carte în colecţia “Geopolitica a Editurii TOP FORM”, explică– Adrian Corobană, Preşedinte ASAGRI.

Persoanele care îşi doresc să participe la şcoala de vară sunt aşteptate să trimită formularul de aplicare, un CV în format Europass, un rezumat de minimum 2 pagini şi un plan al lucrării pe care doresc să o prezinte în cadrul Şcolii de Vară până cel târziu  7 iulie 2012 la adresa office@geopolitics.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult