Acasa Cultura-ReligieCultura De ce a plecat Virgil Ianţu de la Kanal D

De ce a plecat Virgil Ianţu de la Kanal D

scris de D.P.
3 afisari

Virgil Ianţu a explicat pe Facebook motivele care l-au determinat să-şi prezinte demisia de la Kanal D.

Virgil Ianţu a plecat de la Kanal D

“Am asteptat inceputul de an pentru a le raspunde celor care m-au intrebat in repetate randuri despre ce se intampla si ce se va intampla cu “Vrei sa fii milionar?.

Dupa cum ati observat, in anul care a trecut, organizatorii au facut multe modificari cu care nici voi, dar nici eu nu am fost de acord, incepand de la numarul de episoade si pana la continutul si durata acestora. Numarul de episoade a scazut de la trei pe saptamana, la doar unul, ora difuzarii a fost schimbata, ca mai apoi si durata unui episod sa fie injumatatita.

A fost o politica pe care nu am inteles-o si care a privat si publicul, castigat de Kanal D datorita acestei emisiuni, de motivul pentru care se indreptase spre acest post. Mai pot adauga si faptul ca pe pagina de Facebook “Vrei sa fii milionar?” au aparut de-a lungul timpului si continua sa apara postari deloc potrivite cu scopul pe care il avea aceasta pagina, iar oamenii ma asociaza direct pe mine cu postarile sau premiile respective, nu pe cei care le fac de fapt.

Vrei sa fii milionar?” a avut un aport enorm la castigarea de catre Kanal D a locului 3 in audienta, dupa cum au declarat reprezentantii postului la momentul respectiv. Dar odata ce lucrurile au ajuns acolo, respectul si interesul postului pentru publicul castigat s-au schimbat. In urma acestor probleme si a nerespectarii termenilor contractuali, am decis sa nu prelungesc colaborarea propusa la inceputul ultimului sezon de catre postul Kanal D.

1 comentariu

Rodica Ioana 08-01-2013 - 20:12

Pacat! Virgil Iantu era printre putinii care dadeau valoare emisiunilor Kanal D. Nici Oana Roman- absolventa de Sorbona, nu il ajunge. Mai nou, au devenit moderatori Clejenii… mai mare rusinea! Nu vreau sa cred ca incultura a depasit jumatate din populatie, dar realitatea confirma….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult