Acasa Cultura-ReligieCultura De ce aveau membrii trupei ABBA haine țipătoare (video)

De ce aveau membrii trupei ABBA haine țipătoare (video)

scris de C.S.
5 afisari

Un membru al legendarului grup suedez ABBA a făcut dezvăluiri neașteptate în privința hainelor țipătoare, extrem de colorate, purtate de cei patru cântăreți pe scenă.

Trupa ABBA, celebră pentru vestimentația excentrică.

În afară de piese de neuitat ca ‘Waterloo’, ‘Mamma Mia’, ‘Dancing Queen’ sau ‘Money, Money, Money’, membrii grupului ABBA s-au remarcat și prin ținute de scenă îndoielnice: rochii cu paiete, încălțăminte cu platformă înaltă, culori țipătoare, relatează The Guardian.

Cu fiecare apariție pe scenă, cei patru reinventau moda. În ‘The Official Photo Book’, carte publicată la 40 de ani de la apariția televizată a grupului, la Eurovision, cu ‘Waterloo’, Bjorn Ulvaeus face dezvăluiri în privința alegerilor vestimentare ale formației. ‘După umila mea părere, arătam ca niște clovni atunci. Nimeni nu era mai prost îmbrăcat ca noi pe scenă’, scrie cântărețul-chitarist. Suedezul mărturisește apoi că, dacă ABBA împingea atât de departe limita kitsch-ului, o făcea din motive fiscale.

Legea suedeză stipulează că prețul costumelor poate fi dedus din impozit, cu condiția însă ca ținutele să fie destul de excentrice ca să nu poată fi purtate în viața de zi cu zi. Este o lege pe care ABBA a știut să o folosească din plin în avantajul ei.

2 comentarii

salut 20-02-2014 - 09:44

Hehehe, extraterestri printre noi!

salut 20-02-2014 - 19:26

Hai sa explic fraza de mai sus:

In afara faptului ca muzica lor e supranaturala,

…In 2000, ABBA was reported to have turned down an offer of approximately US$1,000,000,000 (one billion US dollars) to do a reunion tour consisting of 100 concerts…

au refuzat UN MILIARD DE DOLARI ….”

Hehehe, cand eu spun ca astia nu sunt pamanteni, sau, daca sunt, sigur nu fac parte din rasa umana….!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult