Acasa Cultura-ReligieCultura De ce se simte Leonardo Di Caprio epuizat

De ce se simte Leonardo Di Caprio epuizat

scris de L.M.
2 afisari

Leonardo Di Caprio intenţionează să facă „o pauză foarte lungă” în carieră, întrucât se simte epuizat.

Leonardo DiCaprio

„Sunt puţin cam epuizat. Voi lua o pauză foarte lungă. În doi ani, am jucat în trei filme, iar acum sunt complet epuizat”, a declarat starul american pentru Bild, cel mai citit cotidian din Europa. Actorul se află în prezent în plin turneu de promovare a celui mai recent film al său, „Django dezlănţuit/ Django Unchained”, de Quentin Tarantino, în care interpretează rolul unui proprietar american de sclavi, extrem de crud. „Voi călători în jurul lumii pentru a face cunoscute diverse activităţi de promovare a mediului”, a adăugat DiCaprio. La sfârşitul anului 2012, Leonardo DiCaprio a militat pentru înfiinţarea unui sanctuar marin în Oceanul Austral, cu scopul de a proteja câteva mii de specii de vieţuitoare.

Actorul american, în vârstă de 38 de ani, spune că îşi asumă statutul de „persoană privilegiată”. „Vreau să îi ajut pe acei oameni pentru care lucrurile nu au mers prea bine în viaţă – tocmai pentru că lucrurile au mers atât de bine pentru mine”, a adăugat artistul american.

Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numără „What’s Eating Gilbert Grape” (1993), în care a jucat alături de Johnny Depp, şi „Jurnalul unui baschetbalist” (1995). A avut mare succes la public, după ce a jucat în „Romeo şi Julieta”, în 1996.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult