Acasa Cultura-ReligieCultura Descoperire senzaţională despre Michael Jackson

Descoperire senzaţională despre Michael Jackson

scris de D.P.
11 afisari

Michael Jackson a murit la 25 iunie 2009 la 50 de ani de o supradoză cu propofol, un anestezic puternic administrat de doctorul său care îl trata de insomnie, în timp ce artistul pregătea o serie de turnee la Londra.

michael_jackson_avereMichael Durham Prince, fost inginer de sunet al lui Michael Jackson, a asigurat că are în computerul său „20 de piese inedite” ale regretatului artist decedat în iunie 2009, ‘toate neterminate’, într-un interviu acordat cotidianului francez Le Parisien.

Două albume postume ale lui Michael Jackson deja au apărut: ‘Michael’ în 2010 și ‘Xscape’ în 2014. La câteva luni după moartea regelui pop, casa de discuri Sony și moștenitorii lui au semnat un acord evaluat la vremea aceea la peste 200 de milioane de dolari, potrivit Wall Street Journal.

Potrivit fostului sunetist, care a lucrat cu Michael Jackson din 1995 și până la moartea artistului, piesele sunt neterminate și „nu are dreptul să pună titlu acestor cântece și nici să le difuzeze deocamdată”, a declarat el ziarului Parisien, cu ocazia unei vizite în Europa.

„Cred că vor mai fi și alte albume noi, deocamdată am preferat ideea de a dezvălui cântece noi la fiecare șase luni. Va fi multă muncă. Michael nu cânta refrenele pe demo, va trebui deci să găsim pe cineva să le interpreteze. Va fi vorba obligatoriu de duete”, a precizat el, subliniind că familia, moștenitorii săi și casa lui de discuri vor tranșa chestiunea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult