Acasa Cultura-ReligieCultura DIGI TV a scos din grilă VH1 și Film Cafe

DIGI TV a scos din grilă VH1 și Film Cafe

scris de G. D.
24 afisari

RCS&RDS a scos din lista de programe VH1 şi Film Café şi a introdus Comedy Central Extra, History HD, Viasat Nature/ History HD, Eurosport HD şi Eurosport 2 HD.

Digi TV

RCS&RDS scoate VH1 din grila de programe

Deși compania nu a anunțat oficial decât introducerea canalelor Eurosport HD și Eurosport 2 HD, clienții DIGI TV, marca prin care RCS&RDS operează televiziunea prin cablu, au constatat schimbările.

VH1 este un canal de muzică, specializat în difuzarea hit-urilor, care este deținut de Viacom. Contractul pe care RCS&RDS îl avea cu acest post a expirat pe 31 decembrie 2013, iar prelungirea sa este negociată de cele două părți. Aceeași companie, Viacom, deține noul post intrat în grilă, Comedy Central Extra, un post de seriale de comedie.

În ultimii ani, RCS&RDS a fost în centrul atenției ca urmare a rezilierii unor contracte cu posturi celebre, precum DISCOVERY. La finalul anului trecut, o iminentă încheire a relațiilor contractuale cu Eurosport a provocat nemulțumirea clienților. Ulterior, contractul dintre cele două părți a fost prelungit.

1 comentariu

anonim 08-01-2014 - 22:44

eu as vrea sa introduca din nou in grila analogica vh1

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult