Acasa Cultura-ReligieCultura Editura All renunta la premiul de la Gaudeamus

Editura All renunta la premiul de la Gaudeamus

scris de Ziua Veche
0 afisari

Editura All returnează premiul obţinut la cea de-a XVII-a editie a Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură, susţinând că s-a făcut o eroare în clasificare.


“Editura All a fost încadrată în mod greşit în categoria editurilor cu mai puţin de 100 de titluri publicate în anul 2009, faţă de numărul real de 188 de titluri publicate şi, în felul acesta a devenit beneficiarul nemeritat al Premiului I al publicului la această categorie” a declarat Ana Maria Androne, coordonator marketing al editurii All.

“ Problema a apărut datorită organizatorilor, Radio România, care nu au preluat informaţiile de la noi, ci de la Bibloteca Naţională, de unde au luat ISBN-urile cărţilor. În consecinţă, editura All returnează premiul care nu i se cuvine şi îşi exprimă speranţa unor criterii mai riguroase şi a unor informari mai precise, în viitor, din partea organizatorului” a mai declarat Androne.

 

 

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult