Acasa Cultura-ReligieCultura Emil Hossu a murit

Emil Hossu a murit

scris de M.A.
9 afisari

A mai murit un mare actor. Emil Hossu a decedat, miercuri seară.

Emil Hossu a murit (bucuresti.24fun.ro)

Emil Hossu a murit (foto: bucuresti.24fun.ro)

Medicii SMURD nu au putut să-l resusciteze, după ce a intrat în stop cardio-respirator. Emil Hossu a leşinat, miercuri, în timp ce se afla la Teatrul Nottara din Bucureşti.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, a declarat că solicitarea a fost primită în jurul orei 18.30, transmite Realitatea TV. Potrivit lui Opriţa, medicii au fost chemaţi pentru că actorul Emil Hossu a leşinat, nemaifiind conştient. Un echipaj SMURD a plecat spre Teatrul Nottara pentru a-i acorda actorului îngrijirile necesare.

4 comentarii

kyooby 25-01-2012 - 19:58

R.I.P. EMIL HOSSU.S-a mai stins o stea,care a stralucit de-a lungul timpului pentru toti cei care l-au cunoscut si i-au vazut filmele.Nu te mai putem aduce inapoi,dar promitem ca te vom pastra in sufletele noastre mereu.Unde te vei duce,sper sa intalnesti pe Gheorghe Dinita,Jean Constantin,Dem Radulescu etc.,si ve-ti avea amintiri de depanat.R.I.P EMIL HOSSU.

SILVIA IASI 25-01-2012 - 20:18

TRISTA VESTE !!! S-A MAI STINS O STEA !!!DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA !!! NU MAI AM CUVINTE !!! SINCERE CONDOLIANTE FAMILIEI !!!

Ciu Huhu 26-01-2012 - 11:33

Sa-i fie tarina usoara, nici nu am stiut ca exista, pina acum.

nu conteaza 30-01-2012 - 11:55

Comentariul tau Ciu Huhu e asa cum ti-e si pseudonimul…alambicat si tampit..acest scurt comentariu se vrea probabil unul spiritual si hazliu..daca nu ai stiut de existenta acestui actor urias e problema ta…Daca din cand in cand ai mai fi vazut cate un film romanesc , daca ai mai fi ascultat o piesa de teatru radiofonic sau pur si simplu ai fi incercat sa mai vezi si o piesa de teatru , poate ai fi aflat ce actor minunat am pierdut…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult