Acasa Cultura-ReligieCultura EUROVISION 2015. Ce s-a întâmplat cu VOLTAJ înainte de semifinală (live video)

EUROVISION 2015. Ce s-a întâmplat cu VOLTAJ înainte de semifinală (live video)

scris de D.P.
8 afisari

Doar câteva ore ne mai despart de prima semifinală Eurovision 2015, cea în care românii de pretutindeni vor trăi emoția intrării în concurs a reprezentanților noștri din trupa Voltaj.

EUROVISION 2015. Ce s-a întâmplat cu VOLTAJ

EUROVISION 2015. Ce s-a întâmplat cu VOLTAJ

„Intru în semifinală cu gândul la românii din străinătate și la copiii pe care mulți dintre ei sunt nevoiți să îi lase acasă. Este un preț uriaș pe care îl plătesc pentru visul unui trai mai bun”, spune Călin Goia înainte de prima semifinală.

„Melodia, show-ul de la Viena și întreaga campanie vizează o problemă care afectează oameni din mai multe țări și îmi doresc ca mesajul nostru să răzbată dincolo de ecranele televizoarelor. Iar cei de acasă, chiar dacă nu ne pot vota, știu că vor fi cu sufletul alături de noi și asta contează enorm”, adaugă solistul Voltaj.

Luni, reprezentanții României și cei ai celorlalte țări care evoluează în prima semifinală Eurovision au avut primele două repetiții cu costume și cu public în sală. A doua repetiție, chiar daca nu a fost transmisă în direct, a contat la fel de mult pentru calificare ca și semifinala din această seară, întrucât spectacolul a fost votat de juriile de specialitate din 20 de țări, votul lor contând în proporție de 50%, la fel ca al publicului. Membrii trupei Voltaj s-au declarat mulțumiți de îmbunătățirile aduse show-ului lor pe scenă, în urma discuțiilor pe care le-au avut cu organizatorii în ultimele zile: „Suntem foarte mulțumiți că am reușit să transmitem emoția mesajului nostru”, declară Gabi Constantin, chitaristul trupei.

Telespectatorii TVR vor rămâne conectați la atmosfera evenimentului urmărind Agenda Eurovision 2015. Emisiunea ce urmăreşte pas cu pas trupa Voltaj la Viena poate fi văzută la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional.

VEZI AICI PRIMA SEMIFINALA EUROVISION 2015 VIDEO LIVE

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult