Acasa Cultura-ReligieCultura EUROVISION 2015. Voltaj, calificată în finala (video)

EUROVISION 2015. Voltaj, calificată în finala (video)

scris de L.M.
21 afisari

Voltaj, calificată în finala Eurovision! Trupa a fost ovaţionată încă de la primele acorduri! Toţi membrii trupei au apărut în costume negre pe scenă.

EUROVISION 2015. Voltaj, calificată în finala

EUROVISION 2015. Voltaj, calificată în finala

Mulţimea a ovaţionat încă de la primele acorduri! Pe ecranul din spate au rulat secvenţe din videoclip, iar la final camerele s-au oprit pe eroul acestui mesaj al României la Eurovision: Ionuţ.

Trupa Voltaj, reprezentanta României, s-a calificat în finala Eurovision ce se va desfăşura sâmbătă, la Viena. Voltaj a intrat pe poziţia a 15-a în prima semifinală a EUROVISION Song Contest, care a avut loc marţi seară. Eduard Romanyuta, reprezentantul Republicii Moldova, a intrat primul în concurs în aceeaşi semifinală.


Lista celor 10 ţări calificate, anunţate în ordine aleatorie: Albania, Armenia, Rusia, România, Ungaria, Grecia, Estonia, Georgia, Serbia, Belgia.

În finala de sâmbătă intră 27 de ţări. 7 ţări sunt calificate direct. Celelalte 20 sunt stabilite în urma semifinalelor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult