Acasa Cultura-ReligieCultura Eurovision 2023: confuzie totală după prima repetiție a României. „E Apocalipsa!

Eurovision 2023: confuzie totală după prima repetiție a României. „E Apocalipsa!

scris de Misu Andrei
109 Afisari

Prima repetiție a lui Theodor Andrei pe scena de la Liverpool i-a bulversat pe fanii concursului, mulți dintre ei comentând că România nu va trece de semifinală.

Costumul, mesajul, conceptul show-ului au ridicat întrebări printre fanii Eurovision, cei care analizează an de an prestațiile concurenților și care votează masiv. Analizând comentariile din rețelele sociale, vlogurile și podcasturile despre primele repetiții de la Liverpool, lucrurile nu par să stea prea bine pentru reprezentantul României, Theodor Andrei.

Acesta a avut pe 1 mai prima repetiție la Eurovision 2023, iar momentul său artistic – total diferit de cel din finala Selecției Naționale – a fost destul de bulversant, potrivit comentatorilor. În primul rând, alegerea vestimentară – un costum galben aprins cu sacou și pantaloni scurți, în stilul celor purtate de Angus Young de la AC/DC  – a surprins pe multă lume.

Nu există suficiente culori în lume pentru a face acest cântec să se califice, dar respect pentru Theo pentru că dă 100%“, comentează un fan al concursului pe Instagram, în timp ce altul crede că reprezentantul României „nu va fi niciodată Maneskin“.

Totuși, o parte dintre comentatori cred că piesa este bună și că Theodor Andrei are reale calități vocale, totuși nu suficient pentru o calificare în finală. Dar e o rampă de lansare, ținând cont de faptul că are doar 18 ani și că urcă pe scena mare la Eurovision Song Contest.

Însă, pe lângă vestimentația aleasă, cu-adevărat bulversant este conceptul show-ului pus în scenă la Liverpool.  Vlogerii de la Wiwibloggs, un canal YouTube dedicat concursului muzical, au o părere tranșantă despre show-ul României.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult