Acasa Cultura-ReligieCultura Eurovison 2015. Voltaj intră în Finală pe poziția 20 (live video)

Eurovison 2015. Voltaj intră în Finală pe poziția 20 (live video)

scris de C.P.
33 afisari

 Eurovison 2015. Voltaj intră în Finală pe poziția 20 . Organizatorii au anunţat ordinea intrării în concurs. Finala din 23 mai va fi transmisă în direct la TVR.

eurovision finala voltajEurovison 2015. Voltaj intră în Finală. După încheierea celei de-a doua semifinale, organizatorii EBU și ORF au anunțat ordinea intrării în concurs pentru cele 27 de țări finaliste. România, reprezentată de trupa Voltaj, intră în competiție pe poziția 20, după Letonia și înainte de Spania. Românii pot urmări spectacolul de sâmbătă în direct, de la ora 22.00.  Finala Eurovision este precedată, de la ora 21.00, de emisiunea Viena, venim!, prezentată de Irina Cordoneanu, Florina Constantinescu şi Ioana Voicu.

Zece țări s-au calificat joi pentru Finala din 23 mai, completând astfel tabloul celor 27 de piese pe care publicul din 40 de țări le poate vota sâmbătă seară. Lituania, Polonia, Slovenia, Suedia, Norvegia, Muntenegru, Cipru, Azerbaijan, Letonia și Israel au fost anunțate, pe rând, de către prezentatoarele Eurovision 2015, drept câștigătoare ale semifinalei a doua a concursului. După ce artiștii au tras la sorți apariția în prima sau în a doua jumătate a Finalei, organizatorii au făcut publică ordinea intrării în concurs a celor 27 de țări.
Trupa Voltaj a cântat pentru fanii Eurovision în piața din fața Primăriei Vienei, unde reprezentanții României au fost încurajați și aplaudați chiar și în timpul probelor de sunet. Sute de oameni s-au adunat la Eurovision Village, unde au cântat și au dansat pe piesele trupei Voltaj. După concert, membrii trupei au fost asaltați de spectatori, pentru interviuri, fotografii și autografe.

VEZI AICI FINALA Eurovision 2015 sau AICI

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult