Acasa Cultura-ReligieCultura Face TVR jocurile Moscovei?

Face TVR jocurile Moscovei?

scris de M.A.
25 afisari

Conducerea TVR lasă impresia că face jocurile Moscovei. De Ziua Unirii, 24 Ianuarie, filmul serii de la TVR a fost “Admiral”, un film despre revoluţia bolşevică.

TVR“Dupa contractul de preluare a TVR pe o frecventa a controversatului om de afaceri Vladimir Plahotniuc, apropiat intereselor rusesti, si care atunci cand nu-i convine ce transmite TVR, baga telenovele sau publicitate in limba rusa, spargand transmisia TVR, conducerea TVR continua sa-si bata joc de basarabeni”, scrie Romanian Global News.

“In 24 Ianuarie, cu ocazia sarbatoririi Unirii Principatelor Romane, PNL de dincolo de Prut, dar si alte institutii si asociatii au organizat diverse manifestari prin care sarbatoreau, pe modelul celor din Tara, Mica Unire. Desi corespondentul TVR de la Chisinau a facut un material pe care l-a trimis la Bucuresti, producatorul Raluca Stroe Brumaru a blocat transmiterea materialului in Jurnal. De, nu trebuia sa se vada unitatea de actiune a romanilor de pe cele doua maluri ale Prutului! Doar Moscova asta vrea!”, scrie sursa citata.

program TVR 24 ianuarie 2012

Programul TVR - 24 ianuarie 2012

“Nu este prima data cand respectivul producator cenzureaza materialele de la Chisinau.(…) Vrea cineva sa ne bage pe rusi pe gat cu tot dinadinsul? Poate ar fi bine ca inainte de asta, iubitorii Rusiei din TVR sa sugereze Moscovei sa-si ceara iertare pentru sutele de mii de romani ucisi in gulagurile rusesti”, continua rgnpress.ro, care se referă la faptul că, de ziua independenţei R. Moldova, TVR a transmis filmul propagandistic rusesc “Taras Bulba“.

Şi, acum, o alta “coincidenţă” bizară, marca TVR. După filmul “Admiral“, a urmat un altul, “Pericolul din adâncuri“. În aceeaşi zi, Sebastian Lăzăroiu declarase: „Nemultumirea poporului este ca un monstru marin care inoata linistit in adancuri. Daca il zgandari iese la suprafata“.

4 comentarii

Sucevanul 25-01-2012 - 21:43

Normal ca face jocurile „moskovei” , fir’ar mama lui a dracului aluia care care a pus filmele bolsevice…

ion 26-01-2012 - 10:26

Cer demisia conducerii TVR !!! RUSINE !!!

Ciu Huhu 27-01-2012 - 01:54

Face jocurile dictatorului Basescu!

BULA 29-01-2012 - 08:50

Ce intrebare e asta ? TVR il sugareste pe Basescu, iar Basescu pe americani.
Ziua Veche pe cine slugareste ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult