Acasa Cultura-ReligieCultura Filmul cu Boc dezbrăcat. RTV, amendă de 50.000 de lei de la CNA

Filmul cu Boc dezbrăcat. RTV, amendă de 50.000 de lei de la CNA

scris de M.A.
3 afisari

Filmul cu Boc dezbrăcat mai face o victimă. CNA a decis să dea o amendă de 50.000 de lei postului de televiziune RTV (România TV), deţinut de Sebastian Ghiţă.

Romania TV RTVRoxana Niculescu, reprezentanta postului România TV (RTV), a spus că “a fost un demers jurnalistic de delimitate a ceea ce s-a întâmplat la Antena1”, transmite paginademedia.ro.

Presedintele CNA, Răsvan Popescu, a declarat că imaginile au fost slab blurate şi lezează dreptul la viaţa privată, dar nu apar comentarii batjocoritoare la adresa fostului premier. “Blurarea imaginilor este slabă şi nu se compară cu ce au difuzat celelalte posturi”, a declarat Răsvan Popescu.

CNA a sancţionat pe 16 februarie Antena1 prin întreruperea emisiei cu 10 minute în intervalul orar 19,00-19,10 şi transmiterea unui text cu decizia CNA, pentru emisiunea ‘Un show păcătos‘ din 12 februarie, în care filmul cu Emil Boc dezbrăcat au fost difuzate pentru prima dată. Ulterior, imaginile au fost preluate şi de OTV, care a fost sancţionat tot pe 16 februarie, cu amenda maximă de 200.000 de lei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult