Acasa Cultura-ReligieCultura Florin Zamfirescu, internat de urgenţă la Spitalul Universitar

Florin Zamfirescu, internat de urgenţă la Spitalul Universitar

scris de A.B.
0 afisari

Actorul Florin Zamfirescu, în vârstă de 63 de ani, a fost internat la Spitalul Universitar din Bucureşti, pentru probleme cardiace.

zamfirescu

foto: forum.acasatv.ro

„Se află în spital, la secţia de cardiologie”, au declarat surse din anturajul actorului pentru Mediafax. Familia actorului a cerut spitalului discreţie privind diagnosticul lui Zamfirescu. Spectacolul „Ultima femeie a senorului Juan”, programat pentru sâmbătă la Teatrul Odeon din Capitală, a fost amânat din cauza problemelor de sănătate ale lui Zamfirescu. Actorul Mugur Arvunescu, coleg de distribuţie cu Zamfirescu în „Ultima femeie a senorului Juan”, a declarat că a fost anunţat joi la prânz în legătură cu amânarea reprezentanţiei. Florin Zamfirescu, născut 12 aprilie 1949, la Călimăneşti, judeţul Vâlcea, este actor de teatru film şi televiziune, regizor şi profesor la Facultatea de Teatru a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică (UNATC) din Bucureşti, unde a fost rector între 2000 şi 2008. Printre lungmetrajele antologice în care jucat se numără „Iarba verde de acasă”, „De ce trag clopotele, Mitică?”, „Moromeţii”, „Filantropica”, „Moartea domnului Lăzărescu” şi „Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS