Acasa Cultura-ReligieCultura Gala baletului rus cu cazatura unei balerine

Gala baletului rus cu cazatura unei balerine

scris de Ziua Veche
3 afisari

Duminica a fost “Gala baletului rus” unde am avut acreditare. In fata Salii Palatului niste tuciurii intrebau daca nu vreau niste bilete mai ieftine. Poate mai ieftine decat la altii ca ei ce vand “pe sub mana”.


Ma indoiesc ca erau mai ieftine decat la Casa de bilete. In prima parte a spectacolului, adica in Actul I, sala a fost plina in proportie de 80-90%.

La urma urmei ma asteptam sa fie full pentru ca vorbim despre baletul rusesc. In deschidere a venit Mihaela Tatu sa ne vorbeasca despre balet. Saraca se chinuia sa citeasca textul de pe niste foi si…parea ca e la prima vedere. Cred ca habar nu avea ce anume citeste acolo. Sunt curios cati bani a primit pentru a fi prezenta in fata unui public care nu era interesat sa o vada. Unele voci din sala spuneau: “Uite si tu pe cine au chemat sa ne vorbeasca despre istoria baletului, o inculta!”.

Spectacolul a inceput, in cele din urma. Singurul lucru care lipsea era decorul, avand in vedere ca prezentau principalele momente din istoria baletului. Publicul aplauda, de multe ori, atunci cand nu trebuia. O persoana dadea tonul dintr-un colt al salii sau din altul, iar ceilalti aplaudau si ei. La unele melodii mai “saltarete”, publicul aplauda in ritmul muzicii ca la un concert.

Una dintre balerine, saracuta, a cazut. Ar trebui sa nu isi faca probleme ca doar se afla in Romania. In plus, asa e cand ai emotii, mai faci si greseli chiar daca esti rus. Din pacate pentru ea, noi de la ziuaveche.ro am surprins exact acest moment. Cam astea au fost principalele momente din “Gala baletului rus”. In principiu, spectacolul in sine a fost relativ OK.

 

{youtube}ajBnUtoGYI0{/youtube}

0 comentariu

Tribunul 04-06-2010 - 15:43

Sa-ti dea baietii o medalie cu care sa aburesti prostii, sa le spui ca esti bagat in seama de toate capeteniile pamantului.
Apropo, ce parere iti bagi despre criza asta ? Esti egoist si tii pentru tine reteta revenirii economice. Scoate-ne ba din rahat, ca ziceai ca le stii pe toate !

krabush 05-06-2010 - 10:34

De ce va place sa va jucati cu vietile oamenilor? Sunteti cumva mai presus de DUMNEZEU?

Tony P. 05-06-2010 - 20:17

O carte foarte utila este „Clubul Bilderberg, stapanii lumii” a curajoasei scriitoare spaniole Cristina Martin Jimenez, aparuta in traducere romaneasca la editura Litera International in anul 2007.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult