Acasa Cultura-ReligieCultura Gianni Morandi, concert la Bucureşti

Gianni Morandi, concert la Bucureşti

scris de M.A.
7 afisari

Unul dintre marile simboluri ale scenei italiene, legendarul solist şi actor Gianni Morandi, va concerta în premieră în România pe 27 octombrie, la Sala Palatului.

Gianni Morandi, concert la Bucureşti

Copilul teribil din perioada de aur a cântecului şi cinematografiei italiene (al cărui nume se identifică cu faimosul festival de muzică uşoară de la Sanremo, unde este director onorific şi prezentator) a mai vizitat România, ca turist, la mijlocul anilor ’60.
În lunga sa cariera, Gianni Morandi a compus melodii ce au rămas la fel de populare şi în prezent, printre acestea numărându-se ‘In Ginocchio da Te’, ‘Belinda’, ‘Loredana’, ‘Occhi Di Ragazza’ ori ‘Parla Piu Piano’, piese vândute în peste 49 de milioane unităţi discografice.

Gianni Morandi (68 de ani) a avut şi o recunoaştere artistică în cinematografie (a fost protagonist în 18 filme) în perioada ‘60-’70 fiind unul dintre cel mai bine cotaţi actori din Italia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult