Acasa Cultura-ReligieCultura Godzilla se intoarce?

Godzilla se intoarce?

scris de Ziua Veche
3 afisari

Godzilla s-ar putea intoarce pe marile ecrane in 2012, ca urmare a faptului ca Legendary Pictures a obtinut drepturile de ecranizare de la compania japoneza Toho, cea care a supervizat mai mult de 25 de filme cu Godzilla pana in prezent, informeaza Variety.


Se pare ca noul film nu va relua actiunea peliculei din 1998, ci va respecta versiunea originala, din 1954: monstrul care scuipa foc in urma unor mutatii produse de expunerea la radiatii atomice, produce pagube imense in Japonia, dar apoi sfarseste prin a-si apara tara de atacul altor monstrii. Desi nu au declarat asta in mod public, cei de la Legendary Pictures par hotarati sa evite asemanarile cu varianta din 1998, produsa de Sony. „Planurile noastre sunt sa producem un film cu Godzilla, pe care noi, ca fani, sa ne dorim sa il vedem. Intentionam sa prezentam elementele esentiale care au permis acestui personaj sa ramana o parte relevanta a culturii pop in tot acest timp”, a declarat Thomas Tull, CEO al Legendary Pictures. Filmul din 1998, cu Matthew Broderick in rolul principal si in regia lui Roland Emmerich, nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor. Cu cheltuieli de productie de 130 milioane de dolari (enorm pentru acele vremuri), incasarile au fost de numai 136 milioane de dolari pe plan intern si de 242 milioane de dolari in restul tarilor in care a rulat. Noul proiect va fi co-produs si co-finantat de Warner Bros, studiouri cu care Legendary Pictures au mai lucrat si la productii precum: „The Dark Knight”, „300” si „The Hangover”.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS