Acasa Cultura-ReligieCultura Goran Bregovic cântă la București, la festivalul „Baro Foro”

Goran Bregovic cântă la București, la festivalul „Baro Foro”

scris de C.P.
78 Afisari

Goran Bregovic vine la București la prima ediție a festivalului intercultural „Baro Foro”, show-ul artistului urmând să aibă loc pe 29 august la Arenele Romane.

bregovicGoran Bregovic vine la București alături de Wedding and Funeral Orchestra. Invitați speciali sunt Mahala Rai Banda și Gipsy Casual.

În timpul carierei sale de peste 45 de ani, Bregovic a colaborat cu artiști ca Iggy Pop, Eugene Hutz (Gogol Bordello) sau Cesaria Evora, compunând chiar pentru filme celebre precum „Time of the Gypsies”, „Arizona Dream” și „Underground”, toate regizate de Emir Kusturica.

Champagne for Gypsies„, cel mai recent album al său, lansat acum trei ani, conține colaborări cu Gipsy Kings sau Eugene Hutz (Gogol Bordello). Albumul va fi prezentat și la București alături de hiturile care l-au făcut celebru, în cadrul unui show de aproape două ore. Muzica sa conține de la tango până la brass și se inspiră din cultura română, bulgară, sârbă, croată, bosniacă, greacă și turcă.

Biletele pentru concertul Goran Bregovic se pot găsi online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet (Magazinul Muzica, Uman, Senia și agențiile Perfect Tour din toată țara) la următoarele prețuri: primele 300 de bilete din fiecare categorie pot fi cumpărate contra sumelor de 140 de lei — categoria A, 80 de lei — categoria B și 50 de lei categoria C.

După epuizarea acestora, prețurile devin: 160 de lei — Categoria A, 100 de lei — categoria B și 60 de lei — categoria C. În ziua concertului, biletele vor costa: 180 de lei — categoria A, 120 de lei — categoria B și 70 de lei — categoria C. Începând cu data de 9 martie, biletele sunt disponibile și în rețeaua de benzinării MOL din toată țara, noul partener strategic iaBilet.ro.

Festivalul intercultural „Baro Foro„, aflat la prima ediție, își propune să aducă în fața publicului român spectacole cu artiști din diverse zone ale Europei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult