Acasa Cultura-ReligieCultura Guns N’ Roses la Bucuresti

Guns N’ Roses la Bucuresti

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Trupa Guns N’ Roses concerteaza pentru prima oara in Romania, pe 21 septembrie, la complexul Romexpo din Capitala, in cadrul turneului mondial „Chinese Democracy World Tour”, informeaza organizatorii, D&D Entertainment, citati de Mediafax.

De-a lungul anilor, trupa Guns N’ Roses a vandut peste 100 de milioane de albume in intreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai in Statele Unite ale Americii.

Fiecare album Guns N’ Roses a intrat in topul Billboard, in multe topuri europene, dar si in cele din Asia si America de Sud. Cel mai bine vandut disc al grupului este „Appetite For Destruction”, cu peste 38 de milioane de exemplare vandute la nivel mondial.

Vor exista trei categorii de bilete: VIP – tribuna, cu preturi intre 266,3 lei si 298,2 lei, in functie de pozitionare, Golden Circle – in fata scenei, la pretul de 191,7 lei si Normal Circle – la pretul de 127,8 lei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult