Acasa Cultura-ReligieCultura Guns N’Roses la Rock the City. Cum e cu biletele VIDEO

Guns N’Roses la Rock the City. Cum e cu biletele VIDEO

scris de L.M.
6 afisari

Printre formaţiile care vor concerta la cea de-a patra ediţie a festivalului Rock the City, care se va desfăşura în perioada 29 iunie – 1 iulie în parcarea C a complexului Romexpo, se numără Guns N’Roses, Machine Head, The Cult  şi Saxon.

Guns N'Roses la Rock the City. Cum e cu biletele

În festival vor mai fi prezente şi formaţiile Godsmack, Black Label Society, Ugly Kid Joe, Within Temptation, Sweet Savage şi Lost Prophet, au anunţat organizatorii într-o conferinţă de presă susţinută miercuri la Hard Rock Cafe. ‘Vor mai veni încă doi-trei artişti foarte puternici, pe care-i vom anunţa doar după ce vom semna contractele cu ei’, a declarat producătorul şi impresarul german de origine română Marcel Avram. Organizatorii au ţinut să precizeze că şi în acest an, la fel ca la ediţiile precedente, pe scenă vor urca şi trupe româneşti.
Marcel Avram a anunţat că în prezent nu există bilete pentru festival la vânzare, urmând să fie scoase doar abonamente pentru trei zile. Acestea vor fi puse în vânzare miercuri, începând cu ora 16,00, la preţurile de 180 lei (191,7 lei cu comisionul de ticketing) – Normal Circle, 270 lei (297,6 lei cu comisionul de ticketing) – Golden Circle şi 450 lei (la care se va adăuga comisionul de ticketing de 6,5%) pentru pachetele VIP cu locuri pe scaune. Producătorul şi impresarul german a mai spus că există posibilitatea să se pună în vânzare şi bilete de o zi, dar acestea vor avea preţuri foarte mari, ‘probabil 140 sau 150 de lei’.

2 comentarii

Chris P. 09-03-2012 - 00:04

GNR nu mai e ce era in anii 90. Din pacate s-a vazut ca de fapt Axl e elementul negativ din trupa. E de-a dreptul paranoic. Data trecuta cand au cantat in Romania nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor. In rest, celelalte trupe merita vazute.

digital 09-03-2012 - 00:27

oricât ar fi Axl de dement,fără el,GNR nu ar fi avut notorietatea pe care o are azi!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult