Acasa Cultura-ReligieCultura Harry Potter a existat!

Harry Potter a existat!

scris de Ziua Veche
88 afisari

Mormântul soldatului britanic Harry Potter, decedat pe 22 iulie 1939, în timpul unor lupte din Palestina, atrage în fiecare an mii de turişti în Israel, datorită asocierii cu numele celebrului vrăjitor din franciza „Harry Potter”, informează weirworldnews.org, citat de Mediafax.


Mormântul soldatului britanic este situat în cimitirul oraşului Ramle din Israel. Pe piatra funerară este marcată informaţia potrivit căreia soldatul britanic a decedat pe câmpul de luptă la vârsta de 19 ani.

Fluxul turistic către acest orăşel din Israel a devenit tot mai important în urmă cu cinci ani, după o anchetă a biroului de turism din localitate, care a dorit să afle mai multe informaţii despre identitatea soldatului britanic. Recent, autorităţile locale au decis să profite de pe urma potenţialului turistic al monumentului, incluzându-l pe lista obiectivelor turistice din regiune, ce poate fi consultată pe site-ul biroului de turism din Ramle. În trecut, cei mai mulţi turişti vizitau această localitate pentru a vedea ruinele unui templu din apropiere.

„Nu există nicio legătură cu acel Harry Potter pe care îl cunoaştem din cărţi şi din filme, însă acest nume vinde . Numele poate fi exploatat din punct de vedere comercial”, a declarat Ron Paled, un ghid turistic israelian, care lucrează pentru o agenţie de turism din regiune.

Cele şapte romane scrise de autoarea britanică J. K. Rowling, pe baza cărora au fost produse filmele din această serie, s-au vândut în peste 400 de milioane de exemplare, iar primele şase filme din franciză au obţinut încasări de peste 4 miliarde de dolari pe plan mondial.

4 comentarii

Adrian D 13-06-2010 - 15:10

Nu vrei ca, inainte de un alt imprumut, sa va puneti voi, criptocomunistii, averile la bataie? Inclusiv plasamentele in actiuni la firme straine si banii din conturi offshore? Puteti incepe cu pesedistii, daca asta va coafeaza.

Tony Belly 15-06-2010 - 00:24

Garantie PLC TRUST ÎMPRUMUT

Sunt Dl Tony burtă, o reputaţie, legitim şi un bani acreditate creditor. Am bani de împrumut afară la persoanele care au nevoie de asistenţă financiară. Ai un rău de credit sau ai nevoie de bani pentru a plăti facturile? Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că am acordă asistenţă fiabile beneficiar ca voi fi bucuros să vă ofere un împrumut. Nici o verificare de credit, 100% garantat. Email: gtloans@london.com

Notă: Vă urez bun venit doar oameni seriosi minte. Dacă nu sunteţi pentru real nu ne răspunde că ne sunt legitime şi gata să finanţeze împrumuturi pentru persoanele grav şi real. Du-te înapoi la noi cu următoarele, dacă sunteţi interesat:

Numele complet:
Ţara:
Numar de telefon:
Suma necesară cât de imprumut:
Durata imprumut:
Sex:

De îndată ce am primit mail-ul tau, vom trimite la tine termenii şi condiţiile de împrumut pentru proceduri.

A lua legatura cu e-mail companiei noastre: gtloans@london.com
Dl Tony Belly
Managing Director

Mr Nelson 26-06-2010 - 11:36

Bună ziua
Eşti în căutarea unui împrumut de afaceri, personal de împrumut, acasă împrumut, etc. Sau au fost
te-a refuzat un împrumut de către o bancă sau o altă instituţie financiară pentru una sau mai multe
reasons.You sunt în locul potrivit pentru
soluţii de împrumut! Sunt un creditor privat, am acorda credite pentru companii şi
persoane la o
dobândă scăzută şi accesibile de 3%. Interesat? Contactati-ne pentru
urmărire de prelucrare a creditului şi de transfer în termen de 48 de ore;

Detalii de aplicare
Nume
Data naşterii:
Sex:
Starea civila:
Adresa:
Oras:
Ţara:
Telefon:
Valoarea creditului:
Durata imprumut:
Venitul lunar net.
CONTACT CU
nelson.loanlender001@gmail.com

PREX 07-09-2010 - 08:05

Buna ziua,
Eşti în care au nevoie de obţinerea unui împrumut astăzi cu un interes scăzut RATE.WE sunt bine înregistrat şi aprobat un împrumut COMPANY CREDIT Aici, în Regatul Unit (UK) şi peste tot cuvântul, am împrumuta de împrumuturi companiilor, persoanelor şi organismelor private care au nevoie de a obţine un împrumut pentru a FINANCE ACOLO DE AFACERI şi, de asemenea ieşi din CRISES.WE financiare au FIIND în această afacere de mai bine de 7 ani, şi niciodată nu au reuşit ORICE ale clientului nostru şi nu vom FAIL THEM.SO De ce nu-l dau azi încerca, prin contactarea SUA prin intermediul poştei astăzi la (prexloanservices@hotmail.com).
NOTĂ: că trebuie să fii mai sus optsprezece (18) înainte de a putea aplica pentru un împrumut în cadrul companiei noastre.
MOTTO: Noi va ajutam sa te mai întorci TRACK
Ceea ce priveşte,
MANAGEMENT

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult