Acasa Cultura-ReligieCultura Harry Potter moare dar nu se predă

Harry Potter moare dar nu se predă

scris de L.M.
7 afisari

Ultimul episod al „Harry Potter”, lansat pe marele ecran, a bătut recordul de frecventare în prima zi de vizionare în America de Nord, înregistrând – vineri – încasări de 92,1 milioane de dolari.

Harry Potter şi relicvele morţii – Partea a 2-a”, lansat miercuri în Europa şi joi în Asia, a fost rulat pe ecranele nord-americane vineri.

Cu 92,1 milioane de dolari proveniţi din încasările făcute doar în ziua de vineri, ultima parte a aventurilor tânărului vrăjitor a pulverizat recordul precedent – stabilit în 2009 de „Amurg – Capitolul 2: Tentaţia”, care înregistrase „doar” 72,7 milioane de dolari în prima sa zi de exploatare.

Sfârşitul seriei bătuse deja vineri recordul de frecventare a primului spectacol de la miezul nopţii în America de Nord, recoltând 43,5 milioane de dolari. Recordul precedent – de 30 de milioane de dolari – era deţinut de „Amurg – Capitolul 3: Ezitarea” /2010/.

Filmul are toate şansele să doboare şi recordul celui mai bun week-end de exploatare al tuturor timpurilor. Deţinătorul titlului este încă în prezent ultimul episod al aventurilor lui Batman, „The Dark Knight”, care a strâns în 2008 circa 158 de milioane de dolari în primul său week-end pe ecrane

2 comentarii

urbos 19-07-2011 - 01:19

N-am sa pricep niciodata succesul acestui pseudo-basm, inventat de una care n-a facut altceva decat sa insire chestii fantastice fara cap si coada. Adevaru e ca pe copii nu-i intereseaza subiectul ci doar imaginea, dar se pare ca nu doar copiii i-au adus succesul. Povestea lui Harry Potter e de doi lei si nu te invata nimic, ca nu duce nicaieri, e ca muzica bulgareasca.
Iar la film te uiti doar daca vrei sa vezi efecte speciale, ca in rest e zero. Iar actorasul din rolul principal joaca extrem de prost, prost rau.

Cercul 19-07-2011 - 01:32

E adorat de cei slabi in viata reala. Si de cei ce raman vesnic copii, si se asteapta ca la un cuvant problemele sa se rezolve

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult