Acasa Cultura-ReligieCultura Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza

Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza

scris de Ziua Veche
6 afisari


 Perechea de aur a Hollywoodului,  Brad Pitt si Angelina Jolie, divorteaza, transmite “News of the World”. Potrivit publicatiei citate, cei doi au semnat deja, in prezenta avocatilor, o intelegere privind impartirea averii in valoare de peste 205 milioane de lire sterline si custodia copiilor. Angelina si Brad vor avea drepturi egale, in aceasta problema, dar, practic, copiii vor locui aproape in permanenta cu mama lor.


Pregatirile pentru divort au inceput in luna decembrie, cand cuplul a vizitat o celebra casa de avocatura din Los Angeles. Anuntul oficial ar putea sa fie facut in scurt timp, punand astfel capat speculatiilor care au aparut in privinta celor doi, in ultimele luni.

0 comentariu

Shmek 30-05-2010 - 12:47

Au iesit tatele pe strasse? Hida-huuu, ‘r-ati ale dracului de cotoarbe, ati iesit in piata mare, ca va m’inca-n-tre picioare?

caramache 30-05-2010 - 14:50

Lozinca asta de ce nu ati pus-o?
” Noi muierile social democrate / Vom lupta si dezbracate / Vom lupta cu cracii goi / Ca vrem skule- nu martoi !”
Va era frica de plumbii lui Rovana amazoana fosta suptalterna pe linie materna a Prostanacului? Rovana sarmana, suptordonata impartiala, a trecut cu tot cal a lu’ balicu’ in suptordinea lui Viktoras care-i tzitzilesc mai ardeias si acum o da cocotata pe scena sa vada toata lumea cit de buna-i ca suptalterna ascultatoare la la politica partidului urmatoare.
Ceea ce este curis este ca nimeni nu sufla o vorba de amazoana Gaura Vasile. Ce s-o fi intimplat cu dinsa? Era ocupata de alt ciolan de ros?

stefi 30-05-2010 - 21:14

psdizdele!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult