Acasa Cultura-ReligieCultura Incendiu pe platourile de filmare Harry Potter

Incendiu pe platourile de filmare Harry Potter

scris de Ziua Veche
16 afisari

Cand scenele de lupta decurg prost: un incendiu puternic a cuprins scoala de magie Hogwards in timpul filmarilor pentru ultima parte a seriei Harry Potter, informeaza News of the World.

Explozibilii folositi pentru o scena din „Harry Potter si Talismanele Mortii” s-au aprins, pompierii luptandu-se cu flacarile timp de 40 de minute. Castelul Hogwarts a fost afectat destul de rau, pagubele fiind evaluate la aproximativ 100.000 lire sterline. „Filmam scena in care castelul Hogwarts era cuprins de flacari in timpul unei batalii, insa flacarile au cuprins tot platoul de filmare. Situatia scapase de sub control la un moment dat. Inginerii de la efecte speciale sunt devastati. Intotdeauna exista riscuri atunci cand filmezi cu foc si explozibili, insa nu ar fi trebuit sa se intample asa ceva”, a declarat o sursa. Din fericire, niciunul dintre actori nu a fost ranit. Cei de la Warners Bros au confirmat incendiul, dar declara ca filmarile merg inainte si ca lansarea filmului, stabilita pentru 19 noiembrie, nu va fi amanata.

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult