Acasa Cultura-ReligieCultura Începe „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”. Unde si-au facut tabara Cabral si Bobonete

Începe „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”. Unde si-au facut tabara Cabral si Bobonete

scris de L.M.
27 afisari

De astăzi vom face cunostinta cu jungla din Africa de Sud si pericolele pe care le ascunde. Cabral, Bobonete si cele 12 vedete care intra in competitie au interactionat deja cu serpi veninosi si insecte periculoase.

Începe "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

Începe „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”

De luni, 16 februarie, prin intermediul lor, intram si noi intr-o lume, plina de suspans si primejdii la tot pasul. In jungla africana un singur lucru e sigur: daca nu esti atent la fiecare pas, risti sa fii atacat de reptile, insecte sau aligatori …
Cu astfel de primejdii se vor confrunta cele douasprezece vedete, care timp de 3 saptamani se vor stradui pe viata si pe moarte, sub ochii telespectatorilor – sa devina regele sau regina junglei. Doar cine are curaj si este mereu cu ochii in patru reuseste.
Pericolul se apropie, inima iti sta in loc de spaima, iar provocarea anului, la Pro TV, naste cele mai intense emotii. De luni seara veti patrunde in lumea fabuloasa a junglei, in tabara amenajata in munti, la peste 400 de kilometri de Johannesburg.
Douasprezece vedete au renuntat la viata comoda de acasa si au plecat in Africa. Timp de 21 de zile, nu vor avea contact cu nimeni si vor fi supuse unor probe extreme, pentru a demonstra ca merita titlul de Rege sau de Regina a junglei. Cabral si Bobonete ii vor urmari pe concurenti, 24 de ore din 24.
Leii, tigrii, serpii si insectele ii vor pandi pe concurenti zi si noapte. Temerarii vor fi filmati in fiecare secunda. Ramane de vazut cine suporta conditiile grele si cine cedeaza.
Iar asta nu e tot. Cele 12 vedete vor dormi sub cerul liber si vor fi nevoite sa-si infrunte cele mai mari fobii.Aspirantii la titlul de regele sau de regina junglei vor fi nevoiti sa-si castige mancarea, trecand prin probe de foc.
Una dintre ele se numeste „Provocarea junglei” si le poate asigura un numar suplimentar de portii de mancare, insa negatita. Cealalta este „Comoara din Jungla”, care le poate aduce adevarate delicatese in acest mediu neprimitor. Ambele incercari vor fi zilnice.
Publicul de acasa va avea un rol important! Va putea decide, prin vot, soarta celor 12 celebritati.
SMS-urile date la numarul 1264 vor decide cine participa la provocarea junglei, dar si cine pleaca acasa sau cine ramane in cursa. Cabral si Bobonete sunt deja in Africa si sunt gata sa raporteze tot ce se petrece acolo.
Cabral si Bobonete: „E bine, ne distram, repetam, de abia asteptam sa inceapa. Uitati-va la ProTV sa vedeti cea mai tare emisiune.”
Elementele care descriu show-ul sunt uimitoare: o echipa de producție de peste 200 de persoane si un loc de filmare impresionant, amplasat in cea mai salbatica zona a Africii de Sud, langa Parcul National Kruger.
Incepand de luni, in fiecare zi de la ora 20 si 30 de minute, emisiunea „Sunt celebru scoate-ma de aici” ne va purta direct in inima junglei.
Sunt celebru, scoate-ma de aici!” va fi in primul rand un test de supravietuire pentru 12 vedete care trebuie sa lase deoparte stilul de viata somptuos pentru o experienta extrema in unul dintre cele mai neprimitoare locuri – jungla. Intreaga perioada participantii vor fi filmati in permanenta. Participantii trebuie sa doarma sub cerul liber, sa faca dus folosind cascada din apropiere, sa renunte la orice fel de contact cu lumea exterioara si la tabieturile care de obicei le fac viata atat de placuta. Ei vor fi nevoiti sa se adapteze conditiilor austere din jungla africana, indeplinind sarcini zilnice pentru a-si asigura supravietuirea atat a lor, cat si a celorlalti participanti.

Publicul este singurul care hotaraste, prin vot, cine pleaca si cine ramane in show, in functie de preferinte. De asemenea, in primele episoade, tot publicul este cel care voteaza concurentul care indeplineste sarcina zilnica. Pe masura ce show-ul avanseaza, concurentii incep sa fie eliminati, unul singur ramanand castigator si primind titlul de Rege sau Regina a junglei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult