Acasa Cultura-ReligieCultura Începe vânătoarea de comori la Cotroceni

Începe vânătoarea de comori la Cotroceni

scris de A.B.
2 afisari

Bucureştenii sunt invitaţi, mâine, în Cartierul Cotroceni pentru a participa la vânătoarea de comori arhitecturale şi urbane. Aparatul foto, un pix şi cei mai buni prieteni sunt armele cu care veţi pleca la vânătoare.

comoara

foto: oradecluj.oradestiri.ro

Viajoa.ro dă startul la cea de-a doua vânătoare de comori arhitecturale şi urbane. După succesul obţinut pe 22 octombrie 2011, la prima vînâtoare de comori urbane din Cartierul Armenesc, urmează o ediţie nouă, cu noi provocări pentru cei interesaţi de istoria Bucureştilor.

Pentru a merge la vânătoare, ai nevoie de un aparat foto, un pix şi câţiva prieteni. Şi nu uita, fii cu ochii în patru. Numai aşa vei putea pleca acasă cu “bogăţiile” descoperite.

Ce este o vânătoare de comori? E o modalitate distractivă de a petrece câteva ore, de a explora – alaturi de caţiva prieteni buni – o zonă veche a oraşului, de a afla câteva noţiuni de arhitectură.

Care-i arma vânătorului? Un aparat de fotografiat, un pix şi alţi doi, trei sau patru prieteni interesaţi , destoinici şi cu ochi de vultur.

Desigur, câştigătorii nu vor pleca acasă cu mâinile goale. Primele echipe care găsesc toate comorile vor fi premiate cu boardgames & vouchere de la Taraba de jocuri şi cu ghiduri turistice de la Editura Litera.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult