Acasa Cultura-ReligieCultura Indila concertează pe 7 decembrie la București

Indila concertează pe 7 decembrie la București

scris de Bogdan Crețu Roman
37 afisari

Indila, cântăreața de origine franceză care a cucerit toate top-urile cu hit-ul „Derniere Danse”, va concerta în premieră pentru publicul din România pe 7 decembrie, la Sala Palatului din Capitală.

Indila concertează pe 7 decembrie la București

Indila concertează pe 7 decembrie la București

Indila, noua revelație a muzicii internaționale, se spune ca are o voce divină, care îți rămâne în minte, se lipește de suflet și cu siguranță ne-a fascinat pe toți. Artista provine din Franța și este considerată un fenomen muzical.

În România a câștigat admirația unui număr impresionant de fani, oameni care nu se mai satură să îi asculte compozițiile muzicale cu inflexiuni vocale inconfundabile.

După ce a colaborat cu rapperi cunoscuți din Franța, ca Soprano, Rohff sau Youssoupha, Indila a revenit pe piață cu primul său single, „Derniere Danse„. Ascendența fulminantă a frumoasei brunete s-a simțit într-un timp record de la lansarea single-ului „Derniere Danse”. Primul ei album, „Mini World”, lansat în luna februarie 2014, a obținut deja un disc de platină. Piesa a luat cu asalt toate top-urile și playlist-urile radiourilor. Clipul de pe contul oficial de You Tube al artistei a depășit 122 de milioane de vizualizari, iar cea mai recenta piesă, „S.O.S”, se bucură de același succes.

Biletele pentru concert, cu prețuri cuprinse între 120 și 320 lei, poti fi achiziționate din rețeaua Eventim sau prin Vreau Bilet de la punctele de vânzare din Unirea Shopping Center, librăria Eminescu, de la Sala Palatului sau online prin www.vreaubilet.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult