Acasa Cultura-ReligieCultura Ioana Flora, cea mai bună actriţă în rol secundar

Ioana Flora, cea mai bună actriţă în rol secundar

scris de A.B.
3 afisari

Ioana Flora a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar, pentru partitura din „Periferic”, la cea de-a şasea ediţie a galei Gopo, care a avut loc luni seară.

ioana floraAcesta este primul premiu Gopo, la prima nominalizare, pentru frumoasa actriţă Ioana Flora. De asemenea, Ioana Flora a mai fost recompensată cu premiul Pro Cinema pe 2012, care i-a fost înmânat de Cristian Tudor Popescu.

Anul acesta, pentru acelaşi premiu au mai fost nominalizate Catrinel Dumitrescu („Aurora”), Gabriela Popescu („Din dragoste cu cele mai bune intenţii”), Simona Stoicescu („Dacă bobul nu moare”) şi Valeria Seciu („Aurora”).

Anul trecut, premiul pentru cel mai bun rol secundar feminin i-a fost decernat Clarei Vodă, pentru rolul din „Eu când vreau sa fluier, fluier”.

Adrian Titieni – premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar la gala Gopo 2012

Adrian Titieni a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, pentru partitura din „Din dragoste cu cele mai bune intenţii”, la cea de-a şasea ediţie a galei Gopo. Acesta este primul premiu Gopo – la a doua nominalizare – din cariera lui Adrian Titieni.

La aceeaşi categorie au mai fost nominalizaţi Marian Râlea („Din dragoste cu cele mai bune intenţii”), Mimi Brănescu („Periferic”), Udo Shenk („Mănuşi roşii”) şi Valentin Popescu („Aurora”).

Anul trecut, premiul Gopo pentru cel mai bun actor în rol secundar i-a revenit lui Bogdan Dumitrache, pentru „Portretul luptătorului la tinereţe”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult