Acasa Cultura-ReligieCultura Irina Loghin a suferit o comoţie cerebrală

Irina Loghin a suferit o comoţie cerebrală

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Cântăreaţa de muzică populară în vârstă de 73 de ani a fost internată de urgenţă la Spitalul Militar din Bucureşti, după ce a suferit o comoţie cerebrală.

Irina Loghin a fost internata in spital (foto:infobraila.ro)

Interpreta de muzică populară, Irina Loghin a suferit un atac cerebral miercuri, fiind imediat internată în spital. Cântăreaţa ar fi trebuit să susţină miercuri un concert în parcul IOR,  dar comoţia cerebrală a făcut acest lucru imposibil.

Un prieten de familie al cântăreţei a declarat pentru Realitatea TV că speră ca în 2-3 săptămâni ca artista Irina Loghin să îşi revină, iar publicul românesc să se poată bucura iar de “vocea domniei sale de aur”.

Artista, care s-a născut la 19 februarie 1939, în localitate Gura Vitioarei, lângă Vălenii de Munte, dintr-un tată basarabean şi o mamă prahoveancă, a fost şi senator al României din partea PRM, în perioada 2004-2008, fiind aleasă în judeţul Giurgiu. În cei aproape 50 de ani de activitate, artista a strâns un număr impresionant de turnee, albume şi spectacole, reuşind chiar să epuizeze o casetă imprimată în 800.000 de exemplare în doar 2 zile.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult