Acasa Cultura-ReligieCultura Joe Cocker, concert extraordinar la 69 de ani la Sala Palatului (video)

Joe Cocker, concert extraordinar la 69 de ani la Sala Palatului (video)

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Britanicul Joe Cocker le-a oferit bucureştenilor un concert de excepţie duminică seara, în care timp de o oră şi patruzeci de minute a cântat aproape fără întrerupere.

Joe Cocker, concert extraordinar la 69 de ani la Sala Palatului (video)

Peste 4.000 de spectatori au umplut la refuz Sala Palatului unde au avut ocazia să asculte cele mai cunoscute melodii ale artistului, o parte dintre ele interpretate acustic, în cadrul turneului „Fire It Up Summer Tour”. Show-ul a început în aplauzele entuziaste ale publicului cu piesa „I Come in Peace”, urmată de două coveruri – „Feelin’ Alright” şi „The Letter”.

Show-ul a continuat cu „When the Night Comes”, „You Love Me Back”, „I’ll Be Your Doctor”, „Up Where We Belong”, „Come Together” sau „Eye on the Prize”. Începând cu cea de-a zecea piesă din concert, „You Don’t Need a Million Dollars”, artistul a trecut la interpretarea în stil acustic. Unul dintre cele mai aplaudate momente ale serii a fost cel în care Joe Cocker a interpretat cunoscuta melodie „You Can Leave Your Hat On”.

Din show-ul acustic nu au lipsit melodiile „You Are So Beautiful”, „Fire It Up” şi „N’oubliez Jamais”, aplaudate îndelung de public. La fel de bine au fost primite şi ultimele piese ale show-ului oferit de Joe Cocker la Sala Palatului – „Unchain My Heart” (cover Ray Charles), ascultată în picioare de toţi spectatorii, şi „With a Little Help from My Friends” (cover The Beatles).

După câteva minute de aplauze intense şi ovaţii, artistul a revenit pe scenă pentru bis-uri. Au urmat „Summer in the City” şi „Cry Me a River” după care artistul a mulţumit bucureştenilor şi a promis că va reveni. Concertul de la Bucureşti a făcut parte din „Fire It Up Summer Tour”, ce promovează cel mai recent album al artistului „Fire It Up”. Albumul conţine douăsprezece piese, de la melodii clasice până la piese pline de energie şi vigoare.

Joe Cocker are milioane de admiratori în întreaga lume, iar concertele sale se desfăşoară, de cele mai multe ori cu casa închisă, fiind unul dintre puţinii artişti apreciaţi şi iubiţi de mai multe generaţii.Potrivit Agerpres, de la Bucureşti Joe Cocker va pleca în sudul Franţei unde pe 7 august va concerta la Chapiteau a Marciac

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult