Acasa Cultura-ReligieCultura Jurnalistul Radio România Septimiu Roman a murit joi dimineaţă

Jurnalistul Radio România Septimiu Roman a murit joi dimineaţă

scris de M.A.
14 afisari

Septimiu Roman, jurnalistul Radio România, a murit fulgerător joi dimineaţă, la vârsta de 56 de ani.

Jurnalistul Radio România Septimiu Roman a murit joi dimineaţă

Jurnalistul Radio România Septimiu Roman a murit joi dimineaţă

În cei peste 20 de ani de activitate la Radio, a fost crainic, redactor de ştiri, realizator de emisiuni, reporter special acreditat pe lângă principalele instituţii ale statului, corespondent în străinătate, în Republica Moldova, Franţa sau China şi în zona de conflict, în Orientul Mijlociu. A fost trimis special la mai multe evenimente deosebite în ţară şi în strainătate. În ultimii ani a fost corespondentul Radio România Actualităţi acreditat la Parlamentul României şi la MApN şi a realizat emisiunea „Euroatlantica„.

Atât colegii din Radio, cât si conducerea SRR consideră că prin Septimiu Roman Radioul Public pierde un jurnalist de mare valoare, dar şi un om de o calitate aparte, de care cu toţii ne vom aminti cu drag.

2 comentarii

cici 18-01-2013 - 12:08

Dumnezeu sa-l odihneasca si condoleate faminiei.

Emilia 21-01-2013 - 10:12

Daca Providenta a hotarat sa ni-l ia, inseamna ca era nevoie de Septimiu in Rai. A plecat cu zambetul pe buze, pentru a ne lasa impacati, asa cum, de fapt, a facut toata viata. Vesnic ne vom aminti de el, penrtu ca a fost prietenul tuturor, gata oricand sa spuna o vorba buna. Dumnezeu sa-l aiba in paza!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult