Acasa Cultura-ReligieCultura Jurnaliştii BBC au intrat în grevă

Jurnaliştii BBC au intrat în grevă

scris de Ziua Veche
1 afisari

Angajaţii postului public de radio şi televiziune BBC, au intrat, vineri, în grevă. Peste 4000 de membri ai sindicatului naţional al jurnaliştilor şi-au încetat activitatea pentru 48 de ore. Ei sunt nemulţumiţi de noul sistem de pensii propus de compania de stat. Pentru a reduce deficitul fondului de pensii, conducerea a propus creşterea vârstei de pensionare de la 60 la 65 de ani.


Măsura i-a nemulţumit pe jurnalişti care au refuzat orice negociere. Aceştia protestează în faţa sediilor BBC din întreaga ţară şi au promis că vor repeta acţiunea la mijlocul lunii noiembrie.

0 comentariu

popescu v 11-06-2010 - 13:35

Noi nu-i mai vrem, dati-le cetatenia franceza, adoptati-i

gigisrl 12-06-2010 - 12:25

Sarkozy,se vede treaba, nu stie pe ce lume traieste, toti, fie ei romani, unguri, polonezi etc., de orice etnie, sunt cetateni europeni!!!!!!!!!!!!!Asa ca u are altceva de facut acest infatuat de prezidebt decat sa gasesca solutii de integrare, daca nu, atunci sa ceara iesirea Frantei din UE!

Viorica Ianc 12-06-2010 - 21:48

Cu cei din Ungaria este de un nean ?
Asa pare dupa nume. Numai face pe evreul.
Ungurii de pe aici sustin ca este tigan
unguresc. Si parca si …soacra-sa , l-a fel
spune !
In fond putin conteaza !

stefi 13-06-2010 - 14:23

discriminatii voi

eugenb 14-06-2010 - 21:04

In ziarul incriminat nu sta scris ceva de „rromii din Romania”. Asa ca mai intai cititi ce au scris in acel ziar francezii si numai dupa aceea trageti concluzii. Daca un jurnalist greseste intentionat (sau nu) inseamna ca si ceilalti sa faca aceeasi greseala ? Mai multa seriozitate nu strica nimanui !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult