Acasa Cultura-ReligieCultura Lady Gaga a dominat MTV Video Music Awards

Lady Gaga a dominat MTV Video Music Awards

scris de Ziua Veche
0 afisari

 

Lady GagaLady Gaga si-a adjudecat in acest an majoritatea premiilor MTV Video Music Awards, castigand 8 din cele 13 distinctii la care aspira, inclusiv pe cea pentru Cel Mai Bun Videoclip al anului cu piesa „Bad Romance”.
 

Celelalte statuete obtinute in cadrul Galei de la Teatrul Nokia din Los Angeles (California) i-au fost acordate pentru Cel Mai Bun Videoclip Pop, Cel Mai Bun Videoclip al unei artiste, Cel Mai Bun Videoclip Dance (toate pentru „Bad Romance”) si Cea mai Buna Colaborare, pentru duetul „Telephone”, cu Beyonce.
Restul distinctiilor MTV Video Music Awards provin de la categoriile tehnice: Cea Mai Buna Coregrafie, Cea Mai Buna Regie si Cea Mai Buna Editare, toate pentru „Bad Romance”.
Cantareata se claseaza astfel pe locul doi, in ceea ceea priveste numarul de premii obtinute de un artist sau o formatie in aceasta competitie. Recordul este detinut de Peter Gabriel, cu noua premii castigate in 1987, pentru „Sledgehammer”.
La editia din acest an, Eminem a obtinut premiul pentru Cel Mai Bun Videoclip al un artist de sex masculin si Cel Mai Bun Videoclip hip-hop, ambele pentru „Not Afraid”. Adolescentul Justin Bieber a castigat premiul pentru Cel Mai Bun Videoclip al unui artist nou, pentru piesa „Baby”.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult