Acasa Cultura-ReligieCultura Laura Corina Georgescu, aleasă preşedinte CNA. Decizia o ia Parlamentul

Laura Corina Georgescu, aleasă preşedinte CNA. Decizia o ia Parlamentul

scris de M.A.
7 afisari

Laura Corina Georgescu a fost aleasă, vineri, de membrii CNA, în funcţia de preşedinte al acestui for, cu nouă voturi „pentru” şi unul „împotrivă”. Propunerea urmează să fie supusă validării de către Parlament.

CNA

Laura Corina Georgescu, aleasă preşedinte CNA. Decizia o ia Parlamentul

Votul a fost secret. CNA l-a ales ca vicepreşedinte interimar pe Răsvan Popescu, pentru că niciuna dintre candidaturi Răsvan Popescu şi Lorand Turos nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi ales. „Pentru funcţionarea instituţiei am fost ales ca vicepreşedinte interimar până la începutul lunii ianuarie”, a spus Răsvan Popescu, transmite Agerpres. Laura Geogescu a precizat că următoarea şedinţă a CNA pentru alegerea vicepreşedintelui va fi pe 8 ianuarie.

La şedinţa CNA desfăşurată cu uşile închise au participat zece membri, Christian Mititelu, aflat la Londra, fiind prezent prin sistemul de videoconferinţă. Colegii prezenţi în sală nu au fost de acord însă ca Mititelu să îşi exprime votul. „Mi s-a părut că este uşor la limita legii”, a spus Laura Georgescu.

4 comentarii

urbos 28-12-2012 - 17:45

Daca nu desfiinteaza astia mizeria asta antidemocratica de CNA, e degeaba.
Niste gunoaie care stau pe bani multi ca sa faca politie in audio-vizual, dupa cum le trece lor prin creierii putrezi sau la ordin.

UnUL 28-12-2012 - 18:26

Normal, mitocane ; idealul tau e o televiziune si un radio unde se pot deversa linistit toate insanitatile, fara nicio restrictie, unde toti sa foloseasca limbajul tau de vidanjor beat si unde unui om civilizat sa-i fie scarba sa intre.

urbos 28-12-2012 - 18:47

Asta esti, vierme basist, mesteci cacatul dictaturii si tot tu dai vina pe altii. Sa-ti moara familia, du-te dreacu de taratura.

UnUL 28-12-2012 - 20:17

Esti o v i t a incaltata, cu maniere de c a c a n a r beat. Un adevarat USLinos, ce mai !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult