Acasa Cultura-ReligieCultura Leo Iorga operat la plămâni

Leo Iorga operat la plămâni

scris de D.P.
1 afisari

Solistul rock Leo Iorga a fost operat, joi, la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală, starea lui este stabilă, în prezent fiind în secţia de Terapie Intensivă, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Florin Mihălţan.

Leo IorgaProfesorul Florin Mihălţan a spus că intervenţia chirurgicală la care a fost supus Leo Iorga s-a încheiat în jurul orei 12.45, acesta s-a trezit după operaţie şi a fost dus la Terapie Intensivă, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” a refuzat să precizeze dacă Leo Iorga a fost operat pentru o tumoare la plămâni, întrucât familia acestuia a cerut discreţie în ce priveşte diagnosticul.

Mihălţan a mai spus că intervenţia chirurgicală s-a desfăşurat în condiţii foarte bune, iar familia lui Leo Iorga a fost deja informată în legătură cu starea acestuia.

Leo Iorga a fost operat de o echipă medicală condusă de profesorul Ioan Cordoş.

Surse medicale declarau, miercuri, că medicii au descoperit că Leo Iorga are o tumoare la plămâni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult