Acasa Cultura-ReligieCultura Lord Of The Dance, la Bucuresti

Lord Of The Dance, la Bucuresti

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Celebra trupa de dans Lord Of The Dance, insotita de coregraful si dansatorul Michael Flatley, va sustine un spectacol pe scena Salii Palatului din Bucuresti pe 31 mai, anunta Project Events desi pe site-ul trupei nu apare nicaieri mentiunea referitoare la un spectacol in tara noastra.   

 

Biletele ar urma sa coste intre 100 si 350 de lei. Pentru categoria VIP pretul unui bilet va fi de 350 de lei, categoria 1- 300 de lei, categoria II- 250 de lei, categoria III- 200 de lei, categoria IV 150 de lei iar categoria V- 100 de lei. Pana la aceasta ora nu am reusit sa aflam daca neconcordata intre site-ul trupei de dans si evenimentul anuntat in mass-media romana este una reala. Lord of the Dance este un spectacol care a fost creat in 1996 de dansatorul si coregraful Michael Flatley, iar, in nici un an de la debut, spectacolul a fost jucat si pe scena de la Premiile Oscar. In cei 14 ani de turnee, irlandezii de la Lord Of The Dance au aparut in fata presedintilor George W. Bush, Vladimir Putin. In Romania prima reprezentartie a fost in 2008.

 

 

0 comentariu

Gica Arzoaica 31-05-2010 - 01:18

Minciuni sfruntate. Toate femeile stim ca anticonceptionalele sint cancerigene. Dar pentru ca producatorii de medicamente vor sa-si mareasca aconturile lor babane, au bagat aceasta gogorita cu studiul crezind ca noi vom da buzna sa le cumparam otravurile lor. Prefer sa nu ma mai … decit sa folosesc scirboseniile astea.

jan dinu 31-05-2010 - 02:47

Mizerabila femela – nici macar nu dai
sursa acestor …”senzationale cercetari „!
Shi eu itzi dau o revelatie spusa pe
NBC -american – cind o doctoritza spunea
in fatza – prostimii americane – ca :
Daca nu ti-e sete nu trebuie s-a bei apa !
Asta vreau pentru tine …shi in caz de
deshidratare – BEA ACID SULFURIC – !
JD – USA

Rachitele 31-05-2010 - 06:19

iarta-l ca-i bolund

oblioo 31-05-2010 - 09:02

Dar in articol nu se precizeaza ca este facut in Burkina Faso si exista diferente metabolice intre femeia africana si cea europeana.
Un studiu facut la Centrul de Sanatate al Femeii, din Spitalul Universitar din Tübingen, pe un esantion de 1000 de femei, a relevat ca pilula contraceptiva scade libidoul si provoaca disfunctii sexuale.
http://www.time.com/time/health/article/0,8599,1987870,00.html
Studii legate de generatia a 4-a de contraceptive, progestin drospirenona, un amestec de drospirenona si etinil estradiol, care se gasesc in prezent in farmacii, arata ca exista o legatura intre aceste pilule si tromboza venoasa de profunzime , embolismul pulmonar, infarctul si atacul cerebral.
http://www.druginjurylaw.com/YAZSafetyStudy.htm
Imi vine in minte, inevitabil, cazul nefericitei angajate a unei multinationale si moartea ei subita.

briel 31-05-2010 - 13:13

In Canada toate femeile si adolescentele stiu sa se fereasca de porcariile astea de anticonceptionale ca de foc. Au fost multimi de cazuri de cancer, mai ales la san.

S-a terminat si cu inghititul de anticonceptionale de catre pubere, numai ca sa nu le iasa cosuri. Basta !

Acum este la mare moda anticonceptionalul pentru barbati. … un fel de revansa; alta tampenie de muls bani. in scurt timp se va termina si cu asta.

Partea cea mai trista este ca populatia nu va mai avea nici cea mai mica incredere in „oamenii de stiinta”.

jan dinu 31-05-2010 - 16:17

Shi ar fi bine daca ar ramine acolo
spre a nu mai polua shi mintea sanatoasa
a adevaratelor domnisoare shi doamne unde
ea nu are locul !
„Chimista „(asha cum o numea cineva pe nett
ce-o cunoaste bine …a facut strazile
– Europei – shi are destula experientza cu
atita practica policalificata !
JD-USA

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult