Acasa Cultura-ReligieCultura Madonna a cazut pe scena in timp ce canta la Brit Awards 2015 (video)

Madonna a cazut pe scena in timp ce canta la Brit Awards 2015 (video)

scris de L.M.
16 afisari

Taylor Swift, Ed Sheeran si Sam Smith au fost marii invingatori ai celei de-a 35-a editii a galei Brit Awards – premiile industriei muzicale britanice.

 

madonn a cayut pe scenaUnul dintre momentele incendiare ale seri l-a avut erou pe rapperul american Kanye West. Acesta a invadat scena cu o suta de dansatori si un lansator de flacari, intr-o atmosfera de gherilla urbana si muzicala.

Insa, daca palmaresul si momentele muzicale vor fi inevitabil uitate, show–ul de miercuri seara va ramane cu siguranta in istorie din cauza cazaturii spectaculoase a Madonnei.

Invitata sa incheie seara, regina muzicii pop, care nu mai cantase la Brit Awards de 20 de ani, s-a impiedicat in capa lunga si ampla, chiar in primele secunde ale cantecului. Aflata pe niste scari, Madonna a cazut pe spate. A incasat din plin socul contactului cu treptele si a cazut peste dansatorii din trupa ei.

Insa asta n-a oprit-o sa se ridice si sa reia coregrafia ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. „Madonna ne-a aratat ce inseamna ca spectacolul trebuie sa continue. Respect!”, au admirat-o intr-un glas internautii britanici.

In timp ce momentul cazaturii devenea viral pe retelele de socializare, Madonna insasi a postat multumiri pentru grija purtata de admiratori si a dat asigurari ca n-a patit nimic grav.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult