Acasa Cultura-ReligieCultura Magie in centrul Bucurestilor

Magie in centrul Bucurestilor

scris de Ziua Veche
1 afisari

Prima editie a Festivalului de Magie „Harry Houdini” va fi organizat in cadrul evenimentului „Zilele Bucurestiului 2010”, initiat de Primaria Municipiului Bucuresti, in perioada 17-19 septembrie.

 

In cele trei zile ale festivalului, in zona Smardan, Selari, Strada Franceza, strada Sf. Dumitru si in incinta Teatrului de Comedie, vor fi prezentate spectacole care imbina „arta magiei” cu dansul, muzica si teatrul. Spectatorii sunt invitati sa descopere mai multe stiluri ce apartin „artei magiei” – de la „Street Magie Show”, in care magicienii interactioneaza cu trecatorii, la „Close-Up Magic”, spectacole ce se vor desfasura in Sala Studio a Teatrului de Comedie si pana la „Stage Magic Show”, spectacole ce vor fi prezentate atat pe scena amplasata in fata Teatrului de Comedie, cat si in Sala Mare, informeaza Agerpres.

 Prima editie a Festivalului de Magie „Harry Houdini”, va debuta vineri, 17 septembrie, pe scena exterioara din fata Teatrului de Comedie, prezentand, de la ora 20,00, deschiderea Festivalului de Magie iar de la ora 20,15 un spectacol de „Comedie si iluzii”.

 Sala Studio va gazdui sambata, de la ora 17,00, spectacolul „Blind” iar de la ora 19,00 , spectacolul „Mystery”. Tot sambata, de la ora 21,00, pe scena exterioara din fata Teatrului de Comedie va fi prezentat spectacolul „Colaj de magie”.

 In ultima zi a festivalului, la Sala Mare, de la ora 19,00 va avea loc „Gala Magic Show”. Toate spectacolele sunt sustinute de trupa Teatrului de Magie „Andrei Teasca”.

 La spectacolele de la Sala Mare (300 de locuri) si Sala Studio (60 de locuri) intrarea este libera in limita locurilor disponibile. Accesul se face pe baza tichetelor gratuite, care se ridica de la casa de bilete a Teatrului de Comedie in zilele de vineri 17, sambata, 18 si duminica, 19 septembrie, in intervalul orar 11.30 – 20.00.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult