Acasa Cultura-ReligieCultura Maia Morgenstern a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor

Maia Morgenstern a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor

scris de B.C.R
2 afisari

Maia Morgenstern a devenit duminică, de ziua ei de naştere, prima actriţă care primeşte o stea pe Aleea Celebrităţilor din Bucureşti.

maia-morgenstern-foto-kissnews.ro„Acest moment mă responsabilizează, mă onorează, mă emoţionează, mă face grozav de mândră. Da, sunt mândră, sunt fericită. (…) Este un moment de mare emoţie, un moment al unui bilanţ. Este ziua mea şi poate este unul dintre cele mai frumoase daruri, cadouri, pe care viaţa, pe care în special publicul, colegii de breaslă mi le pot oferi. (…) Acest moment va rămâne în conştiinţa mea, în sufletul meu”, a declarat Maia Morgenstern cu acest prilej.

Artista a primit, cu ocazia zilei sale de naştere, şi o mini-plăcuţă de aur, reprezentând steaua care a fost dezvelită în Piaţa Timpului.

Directorul Teatrului Metropolis, George Ivaşcu, a remarcat că de fiecare dată când pe Aleea Celebrităţilor a fost omagiat un artist a fost o zi frumoasă, ceea ce „înseamnă că artiştii au suflet bun”.

Maia Morgenstern, născută pe 1 mai 1962 în Bucureşti, a studiat la Academia de Teatru şi Film, urcând apoi pe scena Teatrului Tineretului din Piatra Neamţ, Teatrului Evreiesc de Stat din Bucureşti, după care s-a alăturat Teatrului Naţional „Ion Luca Caragiale”. Printre rolurile sale notabile se numără Lola Lola, din „Îngerul albastru” (Der Blaue Engel), Kathleen Hogan în „Park Your Car in Harvard Yard” sau Fecioara Maria în „Patimile lui Hristos”, în regia lui Mel Gibson.

Variantă românească a celebrului „Walk of Fame„, Aleea Celebrităţilor a fost inaugurată în luna ianuarie, găzduind până în prezent stelele a patru actori renumiţi – Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan şi Amza Pellea, a cărui stea a fost decernată in memoriam.

9 comentarii

ONISOR 02-05-2011 - 01:12

Frumos si meritat cadou cu ocazia zilei de nastere pentru Maia Morgenstern ,salut pe toti care au relizat acest gest superb.Va salut

Ciu Huhu 02-05-2011 - 05:57

Maia asta imi e foarte antipatica.
Individa asta fara talent a ajuns sus numai ajutata de evreii ei, evreica fiind!

un crestin 02-05-2011 - 06:23

Da, ai dreptate. A ajutat-o evreul Mel Gibson.

Pocaieste-te omule pana inca nu-i tarziu !

Ciu Huhu 02-05-2011 - 20:35

Esti un evreu viclean ca toti evreii, toti viclenii, indiferent de etnie sfirsesc in IAD!

neica 02-05-2011 - 07:36

O merita pe deplin.

Romeo2110 02-05-2011 - 07:45

Maia Morgenstern e un fel de Oana Zavoranu, la propriu si la figurat, discriminata pozitiv de presa.

Ciu Huhu 02-05-2011 - 18:08

Toti evrei-s discriminati pozitiv de presa doar e in propietatea lor, n-asa?

MAGDALENA 02-05-2011 - 18:33

ha,ha,ha, RADU BELIGAN ia daruit o stea=saracii romani,marii actori n-au loc de steaua lui DAVID,buuuuuuuuuuuuuuuuuuun.O sa primim numai stele verzi in capul nostru de lasi!

Negativ 02-05-2011 - 22:25

ce i-a mai placut si ei viatza….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult