Acasa Cultura-ReligieCultura Malaele joaca Poker cu proprii fii

Malaele joaca Poker cu proprii fii

scris de Ziua Veche
4 afisari

Pentru “Poker”, cel mai nou film al lui Sergiu Nicolaescu, Horatiu Malaele nu numai ca a acceptat un rol, ci si-a cooptat si cei doi fii: Cristian si Bogdan. Cristian semneaza genericul in calitate de asistent de regie, iar Bogdan ca interpret al lui Titel la 20 de ani, adica versiunea tanara a personajului interpretat de tatal sau. A fost o nebanuita mirare, pentru ca am descoperit in Bogdan, care desi a terminat regia, calitatile native ale unui actor abil si versatil, iar in Cristian forta unui regizor capabil sa manevreze o echipa. Insa cel care va veni si va lamuri lucrurile, va fi viitorul, spune mandrul tata.

Titel Pangica (Horatiu Malaele) este un reprezentant de seama al lumii interlope, mai intai ca membru al unui clan mafiot, iar dupa un timp ca sef. Este sustinut din spate de prietenul sau, Claudiu, care il ajuta sa nu intre in puscarie, masluindu-i dosarele penale pe care le are. Spala bani si nu se da inapoi de la a crea scenarii care sa-i sustina actiunea – o creeaza pe matusa Tamara. Titel este un om parsiv si care nu ezita sa tradeze pentru a-si atinge propriile scopuri. Il indeparteaza pe Claudiu din functia de senator, pe care si-o cumpara el. Il tradeaza pe seful sau, Agarbiceanu, cand acesta este plecat, luandu-i locul in organizatia mafiota pe care o conduce. ,,E un lucru inedit pentru mine pentru ca m-am aflat arareori in preajma unor asemenea tipologii. E spectaculos, e un om de lume noua, un fel de Dinu Paturica modern. E o compozitie extrem de ciudata in compozitia extrem de ciudata a filmului.”, povesteste Horatiu Malaele.

“Poker” va rula pe marile ecrane incepand din 9 aprilie, fiind distribuit de MediaPro, pe afis putand sa-i regasiti si pe actorii: Valentin Teodosiu, Vladimir Gaitan, Ion Ritiu, Mircea Diaconu, Jean Constantin, Vasile Muraru si Catalina Grama (Jojo).

0 comentariu

Huhuuu 01-06-2010 - 15:37

Aista-i adevarul, fara gluma!

Parpanghel 02-06-2010 - 05:40

O sa traim bine,dupa urarile acestui autoreales presedinte!Desigur la nivel de EV MEDIU si nu in perioada ei de glorie renascentista, si mai degraba in plina CIUMA (PORTOCALIE).DACA! Daca acum nu punem HOTARIT PICIORUL in PRAG. ROMANIA nu i-si poate permite o clasa conducatoare bazata pe ohotie desantata si generalizata! ACUM sau …niciodata!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult