Acasa Cultura-ReligieCultura Marea Batalie Rock pentru 100.000 de dolari

Marea Batalie Rock pentru 100.000 de dolari

scris de Ziua Veche
1 afisari

La Arenele Romane din Capitala (Parcul Carol) se va desfasura, in perioada 5-7 noiembrie 2010 competitia Global Battle Of The Bands (GBOB), dedicata muzicii live, considerata a fi cea mai mare de acest fel din lume, reunind 12.000 de muzicieni din peste 30 de tari. GBOB este la a saptea editie pe plan mondial si la a patra la nivel national.


Anul acesta marele premiu va fi in valoare de 100.000 de dolari, iar finala trupelor castigatoare din cele peste 30 de tari se va derula in Malaesia. Toate cheltuielile de deplasare si cazare pentru finaliste vor fi suportate integral de GBOB. Trupele care doresc sa participe la competitie pot accesa site-ul in limba romana la adresa http://gbob.com/profile/GBOBRomania unde au la dispozitie regulamentul ca si formalitatile de inscriere.

Sfinx Experience, organizatorul si gazda concursului national GBOB, pune la dispozitie la Arenele Romane 3.500 de locuri intr-un cort incalzit si de asemenea va asigura intreaga productie tehnica a showului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult