Acasa Cultura-ReligieCultura Margareta Pogonat la 79 de ani VIDEO

Margareta Pogonat la 79 de ani VIDEO

scris de L.M.
40 afisari

Actriţa Margareta Pogonat a declarat că nu doreşte să primească niciun cadou în mod special, marţi când împlineşte 79 de ani.

Margareta Pogonat la 79 de ani

‘Voi sărbători evenimentul împreună cu fiica şi cu nepoata mea, fără alţi invitaţi. (…) Nu îmi doresc niciun cadou în mod special. Fiica mea mi-a făcut deja un cadou foarte important pentru mine de care sunt foarte mulţumită. La acesta se adaugă şi un tort pe care îl vom mânca toţi’, a spus Margareta Pogonat.
Ea şi-a adus aminte că au fost unele zile de naştere pe care nu le-a putut sărbători, uneori din cauza lipsei de timp, iar altele din cauza altor lipsuri. Margareta Pogonat a precizat că singurul lucru pe care şi-l doreşte cu foarte mare ardoare este sănătatea. ‘Starea aceasta îmi cam lipseşte. Mă îngrijorează zilnic câte ceva şi vreau să scap de stresul acesta. Dar în sensul să mă fac bine, nu să plec pe alte drumuri’, a mai spus actriţa.
Actriţa Margareta Pogonat s-a născut în Iaşi pe 6 martie 1933. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografie din Bucureşti în anul 1959, la clasa profesorului Alexandru Finti. Piesa de debut s-a numit ‘Două lozuri’, în care a jucat alături de marele Birlic. A fost, după absolvire, la Teatrul de Stat din Botoşani, apoi la Teatrul Naţional din Iaşi, Teatrul de stat din Ploieşti, iar din 1974 a jucat doar pe scena Teatrului Nottara din Capitală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult