Acasa Cultura-ReligieCultura Marion Cotillard a fost ameninţată cu moartea pe internet

Marion Cotillard a fost ameninţată cu moartea pe internet

scris de D.P.
7 afisari

O femeie din New York, Teresa „Terri” Yuan, a fost arestată de FBI, joi, după ce a postat ameninţări cu moartea pe site-ul fan clubului actriţei franceze Marion Cotillard.

Terri Yuan a trimis e-mail-uri şi înregistrări video pe adresa online a unuia dintre fan cluburile actriţei franceze, iar într-unul dintre aceste mesaje a spus că o va ucide pe Marion Cotillard. Totodată, în alt mesaj, ea vorbeşte, incoerent, despre faptul că vrea să joace „ruleta rusească” cu Cotillard.

„Vina şi tristeţea, pe care le simt acum, nu le voi mai simţi după ce se va întâmpla”, spune Yuan într-o înregistrare video. „După ce se va întâmpla, nu voi mai avea niciun fel de regrete. Se pare că aşa trebuie să te simţi când eşti un asasin, un ucigaş„, a adăugat ea. Yuan a spus, totodată, că este la curent cu programul de călătorie al actriţei franceze.

Teresa Yuan a fost arestată, iar apoi eliberată, vineri, contra unei cauţiuni de 50.000 de dolari.Judecătorii i-au ordonat să stea departe de Marion Cotillard şi i-au interzis să folosească internetul în afara locuinţei sale. Toate activităţile ei online vor fi monitorizate.

Marion Cotillard a primt premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă.în filmul „La vie en rose/ La Môme”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult