Acasa Cultura-ReligieCultura Ministrul Culturii doreste o infratire cu valonii

Ministrul Culturii doreste o infratire cu valonii

scris de Ziua Veche
2 afisari

Un acord specific in domeniul culturii intre Romania si Comunitatea Franceza Valonia-Bruxelles ar fi binevenit; aceasta a fost concluzia intrevederii oficiale de joi dintre Hunor Kelemen, ministrul Culturii si Patrimoniului National, si Fabienne Reuter, delegat al Comunitatii Franceze Valonia-Bruxelles la Bucuresti. Cele doua parti au discutat despre posibilitatile extinderii colaborarii din domeniul culturii, in conditiile in care Acordul de cooperare intre Guvernul Romaniei pe de o parte si Guvernul Comunitatii franceze din Belgia si Guvernul Valon pe de alta parte, semnat la Bucuresti, la 21 mai 1998 si care expira la sfarsitul acestui an, prevede reinnoirea din doi in doi ani a programelor de aplicare ale documentului. „Intr-un acord bilateral specific in domeniul culturii am putea introduce concret si posibilitatea coproductiilor cinematografice, lasand insa la latitudinea specialistilor stabilirea detaliilor profesionale ale unei asemenea colaborari. Am dori de asemenea si un schimb de experienta in privinta protejarii patrimoniului, acesta fiind un domeniu prioritar al ministerului.”, a precizat Kelemen Hunor. Acesta a subliniat faptul ca acest acord ar trebui elaborat cat mai curand pentru a putea fi aplicat incepand cu 2011 si ar trebui sa cuprinda propuneri concrete pentru urmatorii doi-trei ani. 

0 comentariu

ignat 31-05-2010 - 09:31

toata tara trebuie sa nu mai lucreze pana cand fratele traficantului de arme nu este trimis in fata justitiei pentru GENOCID.
inginer pensionar cu o pensie nrsimtita de 1200 ron

ignat 31-05-2010 - 09:36

TOATA tara in greva pana cand fratele traficantului de arme este trimis in fata justitiei pentru genocid. inginer pensionar cu o pensie nesimtita de 12 milione vechi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult