Acasa Cultura-ReligieCultura „Mirciulică“, în cinematografe din 7 octombrie

„Mirciulică“, în cinematografe din 7 octombrie

scris de Misu Andrei
161 Afisari

„Mirciulică“ este un film de comedie, o producție independentă marca Bravo Films. E filmul de debut al lui Mircea Bravo, care joacă și rolul principal în poveste. Nu putea lipsi din acest proiect cea mai cunoscută bunică din România: tanti Lenuța din Chinteni.

Urmărit de peste 3 milioane de oameni, Mircea a decis că, după succesul fulminant din online, este momentul să treacă la următorul nivel: lungmetraj. Scenariul a fost scris în ianuarie 2021, de echipa de creație din spatele clipurilor lui Mircea Bravo, coordonată de Cristi Ilișuan, cel care a semnat și regia filmului. Filmările au început în același an, la începutul lui august și s-au încheiat în septembrie. Postproducția a durat alte 6 luni iar filmul apare în cinematografe în data de 7 octombrie 2022.

Mircea Bravo e „Mirciulică“, un tânăr magistrat

Mircea, un tânăr de 30 ani din Gherla, pică un examen de magistratură la București și este nevoit să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții lui. Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze pentru soția șefului.

Lui Mircea Bravo i s-au alăturat în acest proiect actori consacrați din lumea teatrului, printre care Elena Ivanca, Adrian Cucu, Cătălin Herlo, Dan Chiorean, Denisa Vlad. Filmul este produs de Bravo Films, o companie clujeană de producție cinematografică, fondată în anul 2020, de către cei care stau în spatele echipei Mircea Bravo: Cristian Ilișuan și Mircea Popa.

Biletele pot fi achiziționate de aici.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult