Acasa Cultura-ReligieCultura Mister dezlegat: Marilyn Monroe nu s-a sinucis

Mister dezlegat: Marilyn Monroe nu s-a sinucis

scris de Doru Dragomir
18 afisari

Un cec semnat de Marilyn Monroe cu o zi înainte de a muri, la 5 august 1962, la vârsta de numai 36 de ani, dovedeşte că nu plănuia să se sinucidă, potrivit unui psiholog judiciar.

Marilyn Monroe nu s-a sinucis

Actriţa a folosit cecul, care acum a fost scos la licitaţie, pentru a cumpăra o comodă cu sertare cu preţul de 228.80  dolari de la Pilgrim’s Furniture. Doctorul S. David Bernstein, absolvent al celebrei Universităţi Harvard, spune că o persoană care vrea să se sinucidă nu îşi cumpără mobilă. Suicidarii pot să arunce cu banii pe orice prostii, dar în nici un caz nu îşi cumpără o piesă de mobilier. “Comoda este ceva foarte personal şi nu avea un preţ mare, acest lucru înseamnă că Marilyn avea planuri de viitor”, subliniază Bernstein.

Cecul cu valoare istorică, semnat în data de 4 august 1962, face parte din colecţia de 15 articole scoase la vânzare de Heritage Auctions pentru a comemora 50 de ani de la moartea legendarei vedete de la Hollywood. Până acum, moartea actriţei Marilyn Monroe, a fost catalogată, în mod oficial, drept sinucidere.

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-07-2012 - 12:26

Pe vremuri ,circula un banc din seria RADIO EREVAN : Un ascultator a intrebat postul in cauza daca se cunoaste care au fost ultimele cuvinte ale marelui poet Maiakovshi inainte de a …se sinucide ! Raspunsul a fost pe masura : …stati fratilor ,stati si nu trageti !…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult