Acasa Cultura-ReligieCultura Moment emotionant la Vocea Romaniei. De ce a plans Loredana (video)

Moment emotionant la Vocea Romaniei. De ce a plans Loredana (video)

scris de C.P.
18 afisari

Un domn de 64 de ani, din Iasi este cel mai varstinic concurent al show-ului Vocea Romaniei, sezonul 3, de la ProTV. Dragostea sa pentru muzica l-a adus in acest concurs, convins fiind ca emotia notelor muzicale nu are varsta.

Aurel Niamtu la Vocea Romaniei

Aurel Niamtu la Vocea Romaniei

Aurel Niamtu a inceput sa cante in 1969, cand a cantat cu cei mai importanti solisti ai muzicii usoare romanesti: Aurelian Andreescu, Dan Spataru, Stefan Banica, Stela Popescu.

Aurel a oferit o interpretare exceptionala, incarcata de emotie, a melodiei „Blestem”, iar Loredana a fost extrem de impresionata de prestatia care nu a lasat niciun jurat indiferent.

Lori a izbucnit in lacrimi si a explicat de ce a decis sa apese butonul si sa-l ia pe Aurel in echipa sa: „Nu mi s-a intamplat niciodata la blind-uri. M-a busit plansul pentru ca despre asta este vorba: despre emotie, despre puterea de a transmite un cantec, o poveste, o vibratie direct acolo, la suflet”.

„Eu va spun de ce nu m-am intors: interpretarea dumneavoasta este una extrem de sensibila, iar nu ma pricep la genul asta de piese si mi s-a parut ca sunteti potrivit pentru echipa Loredanei”, i-a spus si Smiley.

2 comentarii

IngerAlbastru 29-09-2013 - 10:34

De ce lipseste video sa-l ascultam si noi melodia asta emotionanta/szívdöglesztő?
Si eu cant de cand ma stiu … ce-i asa de nemaipomenit!!! acum sa caut pe youtube emisiunea daca s-a postat deja … ca vreau sa ma conving de cele scrise!

IngerAlbastru 29-09-2013 - 10:53

Aproape 9 minute dureaza video, care mai spune si altceva decat doina sau balada romaneasca. Loredana nu stiu ce reprezinta … aur, zorzonele, codite de par artificial, cizme, ruj prea rosu care nu merge deloc pe gura ei mult prea mare, etc., iar tineretul din culise se comporta cam imaturi desi au acele job-uri de du-te, vino pe langa cantareti/artisti. Partea trista este ca n-are pensie artistul, stiam ca e ceva mai mult acolo decat un cantec.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult